2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی بی درد

6291 بازدید | 26 پست

مینویسم واسه کسایی که مثل من شبانه روز استرس و وحشت از زایمان طبیعی داشتند: ماه ۷ بارداریم بود که یک ماه درد وحشتناکی گرفتو من همونجا حول شدم و فقط داد میزدم و من گفتم وای نکنه درد زایمان هم انقدر بد باشه و من از همون شب تمام کابوس هام شروع شد.(اینم بگم واسه که من فوق العاده تحمل درد پایینی داشتم و حتی امپول که میخواستم بزنم تمام بدنم شروع به لرز میکرد)از فرداش فقط دنبال این دکتر و اون دکتر و پیش این ماما و اون ماما که پارتی گیر بیارم که شاید سزارین بشم ولی هیچ کدوم قبول نکردن. من تو ماه ۸ کلاسای بارداری رو رفتم و پیج اینستا@niloomoazzamiرو دیدم که تو پیجشون از حین زایمان بعضی ها فیلم گذاشته بودن و دیدم واقعا با تکنیک های تنفس بعضیاشون چقدر خوب با درد خودشونو کنترل میکردن(مامانایی که مثل من خیلی میترسن حتما یک سر به پیجشون تو اینستا بزنن) خاطره زایمان:طبق اخرین پریودیم هفته ۴۰ ام من در ۱۳ آذر۹۸ تموم میشد و من هنوز هیچ دردی نداشتم.دکتر گفت هفته۴۱ام یعنی ۱۹ آذر باید بری بستری بشی تا ۱۸ آذر من هیچ دردی نداشتم و خیلی استرس داشتم چون فرداش باید میرفتم بستری میشدم ساعت ۱۰ شب به مامان گفتم حالا که فردا قراره زایمان کنم چایی زعفرون بده بخورم و مامانمم نامردی نکرد تو چاییم خیلی زعفرون ریخت و خوردم.ساعت ۱۱شب رفتم دستشویی که بخوابم دیدم خونریزی کردم سریع به مامانم و شوهرم گفتم زمان زایمانمه باید بریم بیمارستان و بعد سریع رفتم حموم و غسل صبر کردم و گفتم خدایا توانشو بده(من از ۲هفته قبل زایمانم خونه مامانم بودم ) خودمو خشک کردم به بیمارستان که رسیدم و معاینه شدم گفتن باید بستری بشی.و من قبلش بهشون گفتم من زایمان بی دردی یعنی اپیدورال رو میخوام و شوهرم امضا کرد واسه اپیدورال و خدافظی کردم و رفتم برای بستری و اونجا نوارNSTرو وصل کردن بهم و سرم خوراکی هم زدن.و گفتن دهانه رحمت یک سانت بازه و وقتی به ۴ سانت برسه برات اپیدورال میکنم.من رو تخت دراز کشیدم و کم کم دردا هر ۱۰ دقیقه از ناحیه کمرم شروع شد و من با استفاده از تکنیک عمیق شکمی خیلی خوب تونستم با دردا کنار بیام.ساعتای ۴ بود که گفتن دهانه رحمت ۳ سانت بازه و روی توپ نشستم و دردا همینجور هر ۳ دقیقه میومد سراغم.دردام فقط از کمرم بود و من روی توپ نشستم و صبح شد نمازصبحمم خوندم و ساعت ۶ بود که گفتن ۴ سانت شدی برو برای اپیدورال و به من یک سوزن تو کمرم زدن که اصلاااا درد نداشت(اپیدورال رو توصیه میکنم به کسایی که مثل من تحمل درد پایینی دارن)و مثل انژوکت وصل کرده بودن بهم و انگاری یک سیم بود و گفتن هروقت درد اومد سراغت بهمون بگو خلاصه گفتن برو دراز بکش وبعد ازیک ربع من در کمال ناباورانه کااملااا بی درد شدم.انگار آب روی آتییش بود.دیگه ماما بهم میگفت تو بازم قر بده که سر بچه بیاد پایین.ساعتای ۱۰ بود که اثر بی حسی داشت میرفت و من دوباره تقاضا کردم بهم تزریق کنن.حدودا ساعتای ۱۱ بود که گفتن دهانه رحمت ۱۰ سانت باز شده ولی سر بچه خیلی بالاست و من به حالت سجده شدم و گفتن فقط زور بزن و من حس دفع داشتم ولی میگفتن متاسفانه سرش بالای‌.دکترم اومد و گفت اگه تا ساعت ۱۲:۳۰ سر بچه نیومد پایین سزارینت میکنیم.و ماما میگفت حیف این همه زحمت کشیدی با تمااام وجودت زور بزن و دوباره سجده رفتم و با تماااام وجودم زور میزدم.ساعت ۱ شد که دکترم اومد و گفت خداروشکر سر بچه اومده پایین و برو اتاق زایشگاه و همونجا دوباره بهم بی دردی رو تزریق کردن و من رفتم اتاق زایشگاه و فقط حس دفع داشتم نه درد و با تمام وجود زور میزدم که دکترم به یک پرستار گفت برو بالا شکمش و فشار بده و هی تند تند با هر زور فشار میداد و گفت خسته شدم و یکی دیگه اومد و چنان زوری زد که بچه مث ماهی سر خورد و اومد بیرون و گذاشتنش روی سینم و آوای من ساعت ۱۳:۳۰روز ۱۹ آبان ۹۸ به دنیا اومد. ببخشید زیاد شد

من واقعا وقتی اپیدورال شدم اصلا درد نداشتم و هر بار میگفتم بهم تزریق کنن دوباره تزریق میکردن. اینارو گفتم که بدونین استرس وارد نکنید و حتما اگه مث من تحمل درد خیلی پایینی دارین اپیدورال کنین و دوباره بخواین که هی بهتون تزریق کنن هزینه جدایی بابت اینکه چند بار تزریق کنن بی درد رو نمیگیرن ازتون

هزینه اپیدورال  ۸۰۰ تومن(واسه کسایی که میخوان اطلاع داشته باشن از قیمت)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرت بده خانوم که خاطره ات رو گفتی

کلاس های امادگی بارداری و تکنیک های تنفس وااااااااقعاااااااا کمک میکنه

ولی نمیدونم چرا مادر های ما نمیرن و جدی نمیگیرن

حیفه الکی برن سزارین بشن با اون همه عوارض...

ما تو کارآموزی و کارورزی بخش زنان به وضوح میدیدم کسایی که کلاس ها رو رفتن ، و پیاده روی رو جدی گرفتن ، چقدر راحت زایمان میکنن