2777
2789
خودت چه تجربه ای داری یکم عز خودت بگو چند وقت اقدامی
خدا جونم فقط دو ماهه دیگه از امسال موند ه و من همین دو ماهو فرصت دارم تا مامان امسال(94)بشم لطفاً کمکم کن.چهار سال و نیمه منتظر نی نی ناز و خو شگل و سالمم،امیدم به خداست،میشه برام یه صلوات بدی دوستی،مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 4ماه اقدامم اونم جدی نبوده ،مامان امسال چقد اشنایی واسم تو که حامله شدی!
زن بودن خوب است وقتی از تمام مذکرهای دنیا پای تو درمیان باشد ... نمیدانی چه کیفی دارد خانوم بودن برای تو...
من دارم میرم توی لینکمون هرکی دوست داشت بیاد خوشحال میشیم اسم گروهمون مامانای ایندس
زن بودن خوب است وقتی از تمام مذکرهای دنیا پای تو درمیان باشد ... نمیدانی چه کیفی دارد خانوم بودن برای تو...

سلام عزیزم
من خودم مشکل نازایی نداشتم اما یکی رو دیدم که نازا بود با ivf تئنست بچه دار بشه فیلمش هم دکتره گذاشته بود تو سایت و اینستاگرامش
لینک سایتشو میذارم برو ببین خودت خیلی تو این زمینه ها متبحر

http://www.dr-atarshakeri.ir/

عزیزم نگان نباش الان با این همه دکتر و کارای پزشکی که وجود داره می تونی بچه دار شی من خودم
چند سال این مشکل داشتم ولی خدارو شکر امسال با رفتن پیش خانم دکتر پور مطرود متخصص نازایی هستن
مشکلم حل شد الان یه دختر خوشگل دارم

این مشکل عزیزم الان اکثر خنم های جوان دارن تو هم به تغذیه ربط داره هم مشکلات رحم و کیست تخمدان
ولی خواهرم یه دکتر خوب بهم معرفی کرد که خیلی هم خوش اخلاق بودن ایشون خانم دکتر پروانه لک هستن

من این مشکل داشتم سر بچه اولم کلی تحقیق کردم پیش یه دکتر خوب رفتم ivf انجام دادم
لانم یه 2قلو خوشگل دارم عزیزم اسم دکترمم دکتر پور مطرود می تونی تماس بگیری باهاشون

تهران،سعادت آباد،بالاتر از ميدان كاج
ابتدای نهم ساختمان كاج
۲۲۰۸٠١٧٣
۲۲۳۷۳۴۸۰

من ۶سال که عروسی کرپم و۵ سال تواقدامم ولی هنوز نتیجه ای نگرفتم البته خیلی کم دکتر رفتیم

عزیزم منم این مشکا داشم پیش یه دکتر خوب بری انشالا بچه دار می شی منم الان خودم پیش دکتر خوب رفتم مشکلم حلشد
اسم دکترمو واست میذارم برو تماس بگیر
فوق تخصص نازایی و لاپاراسکوپی
تهران،سعادت آباد،بالاتر از ميدان كاج
ابتدای نهم ساختمان كاج
۲۲۰۸٠١٧٣
۲۲۳۷۳۴۸۰

38نفر اینجا هستن هیچ کس تجربه ای نداره

چرا عزیزم من این مشکل داشتم الان پس از درمان بچه دارم با این همه پیشرفت
علم همه دیگه می تونن بچه داشته باشن
اسم دکترمم خانم دکتر پور مطرود هستن