2821
2789
عنوان

رقص عروس

209 بازدید | 10 پست

لطفا چندتا اهنگ برای رقص عروس و

پیج یا کانالی دارین که برای رقص عروسه معرفی کنید😘🌷⚘

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
کی بهتر از تو عارف من از راه اومدم معین عشق ماندگار معین شب رویایی آرون افشار تو رو خدا با گل عش ...

خیلی ممنون

😑منم بدم میاد همه باهاش رقصیدن 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی ممنون 😑منم بدم میاد همه باهاش رقصیدن 

ی پیشنهاد... من خودم مجردما ولی انقدر خواهر و دخترخاله دختر عمه عروسی کردن استاد شدم

اصلا با همسرت نرقص خودت تنها برقص

عروسیتون سواست؟؟

من تو عقدم با اهنگ دلمو میدم بهت نکنه دلت بره رفتم کلاس رقص همه دهن باز بودن ینی البته 3 جلسه رفتم. کلا جلسات برا عروس 3 جلسه بود . تک اموز بودم . برا دگرقص چاقو هم لیلا فروهر منم اون یاره شیرین منم اون یاره با ناز عالیه ینی

ی پیشنهاد... من خودم مجردما ولی انقدر خواهر و دخترخاله دختر عمه عروسی کردن استاد شدم اصلا با همسرت ...

اون اصلا نمیرقصه 😑 

نه باهمیم

من البته رقص تکی کردم

🤔بنظرت آهنگ معجزه ی عشق عارف چطوره واسه رقص تکی؟

قشنگه عزیزم رقص باهاش سخته ک بری کلاس رقص با تک تک حرفاش حرکت میکنی خیلی قشنگ میش . و یه نکته درمورد لباس . لباس پف دار عروس ب پا گیر میکنه روز قبلش امتحان کن باهاش برقص من امتحان کردم دیدم گیر کرد ب پام دارم میوفتم فنرشو عوض کردم . لباس نامزدیمم دنباله داشت گیر مبکرد هیچ وقت دنباله نزار

2790
2823
2791
2779
2792