2777
2789
عنوان

عادت بد دخترم

326 بازدید | 29 پست

از یک سال و نیمی ، وقتی شیر میخورد اگه لباس استین کوتاه داشتم دستشو میکرد زیر بغلم . انقدر ازین کار چندشم میشه و بدم میاد . الان که چهار سال و نیمشه هم هنوز لباس استین کوتاه که دارم موقع خواب و دراز کشیدن میاد دستشو میذاره زیر بغلم، دعواش میکنم میگم نکن این کارو . خیلی بدم میاد . نمیدونم چرا این عادت و داره 

چیکار کنم از سرش بپره 

دعواشم میکنه قهر میکنه و گریه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش ارامش میده دعواش نکن خب.

هر بچه ای رو یه چیزی قفله و بهش ارامش میده. اصلا کاریش نداشته باش

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

خعلییییی سخته 

فقط با حرف زدن و مرور زمان 

من پسرم دست میزاشت رو شکمم و انگشت میکرد داخل نافم واقعا دردناک بود ولی خوشش میومد تا کلاس اول دبستان تا بلاخره از سرش افتاد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

😂😂دخترمنم اینطوریه دستشو بگیر با انگشتاش یه بازی انجام بده یا بهش بگو میکروب داره مریض میشه مجبوره آمپول بزنه .یا بگو این کارت انقدر بده که اگه به دوستات بگم باهات بازی نمیکنن .

دختر منم بازومو میگیره حتما هم باید یخ باشه . دعوا فایده نداره اصلا سر این موضوع دعوا کردنش گناه داره طفلی اون اونجوری آرامش میگیره به چیز دیگه ای عادتش بده 

دخترم همه زندگیمه

خب منم بچه بودم سرمو میزاشتم وسط پاهای مامانم 😂😂😂😂 خدایی خیلی حال میداد 

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

دخترمن دستشو میبره توسینم سه سالشه یک سالونیم از شیر گرفتمش بدیش اینه تا بغلم میاد دست میبره توسینم یسری داشتم با یه مرده صحبت میکردم هی باهام زور میکرد الان تا دست میزنه اعصابمو بهم میریزه

[QUOTE=116314257]خب منم بچه بودم سرمو میزاشتم وسط پاهای مامانم 😂😂😂😂 خدایی خیلی حال میداد [/QUOTتو دیگ کی بودی میخواستی برگردی سر جای اولت😁😁😁

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش