●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
یلدا جان درباره اوویترل اطلاعاتی داری یعنی بهتره..؟
نه متاسفانه!!,,,,,,
قرص لتروزول خوردی؟؟؟یا کلومیفن؟؟
منم روزی دوتا لتروزول از روز سوم پریود بهم داد روز ۶ و ۷ هر ۱۲ ساعت امپول سینرال اف...به دکترم گفتم قویترش کن بیشتر بخورم زودتر جواب بگیرم گفت بیشتر خوردن عوارض داره....تیغ دو لبه است از هرطرف زیاده روی کنی ضرر داره کمترین ضررش اینه که تخمدانت رو از دست میدی....پزشکتون بر اساس مشکلتون بهتون قرص میده خودتون رو با بقیه مقایسه نکنین.....من تنبلی دارم ماه پیشم ای یو ای برام جواب نداد با این همه دا و.این ماهم همون داروها رو میخوزم به اضافه یه قرص جدید اووژک ک تین قرص خودش ۱۳۰ تومن قیمتشه امیدوارم این ماه هم من و هم همه شما جواب بگیرین
دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
من از 2 پری شروع کردم نه نگران نباش بسته به مشکل میدن دارو رو مشکلت چی بوده...؟
من تخمکام pco هست همسرمم ازو اسپرمی بود یعتی باید اسپرم اهدایی میگرفتیم 2تا ivfهم انجام دادم اما سقط میشدن حالا خدارو کر معجزه شد و همسرم خوب شد و دکترم گفت شاید خودت طبیعی باردارشدی
من تخمکام pco هست همسرمم ازو اسپرمی بود یعتی باید اسپرم اهدایی میگرفتیم 2تا ivfهم انجام دادم اما سقط ...
خدارو هزار مرتبه شکرررررررر..
نگران نباش عزیزم من ای وی اف کردم خیلی آمپول بهم داد...1500 م پول دارو دادم..اما فقط دوتا تخمک داشتم ...بدنها با هم متفاوت هستن ..بدن من به داروی کم جواب میده ..ان شاء الله شما هم این ماه باردار بشی