2821
2789
عنوان

همیجوری....

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 23 پست

سلام ببخشید یه سوال داشتم

کاربرr6969 با این امضا👇 شما بودید کا الان لغو دسترسی شده 
@REZ"نیست در دیده ی ما منزلتی دنیا را...‌ما نبینیم کسی را که نبیند ما را" @REZ 

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام ببخشید یه سوال داشتم کاربرr6969 با این امضا👇 شما بودید کا الان لغو دسترسی شده  @REZ"نیس ...

توی یه تاپیک پر کاربر  رفتم... دعواشون شده بود...  از شانس بدم کاربری ها رو ترکوندند... کاربری من هم جزوشون بود🙁 آش نخورده دهن سوخته😥

https://daigo.ir/secret/8739630985

توی یه تاپیک پر کاربر  رفتم... دعواشون شده بود...  از شانس بدم کاربری ها رو ترکوندند... کا ...

😁 اشکال نداره

دیگه از این به بعد حواستون رو جمع کنید

ناراحت هم نباشد

مطمئن هستم که من رو شناختید

اره؟

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]
خیلی وقته ک  میشناسم😀

خیلی هم خوب😁

یادمان باشد....

دوستانی ها هر چه هم.......

مجازی باشند....

دوستی باقی میماندند......

دوست من......

👌👌👌👌

🌸🌸🌸🌸🌸

سلام تاپیکهای شما رو میخوندم...خیلیا بودن که دیگه  نیستن..رو کاربریا که میزدم می دیدم نیستن دل ...

سلام...انشاالله همیشه دلت شاد شاد باشه.... دلهای مهربان و خوب  اینچنین هستند و دلتنگ دوستان قدیمی میشن.... .... ب زودی. خیلی از دوستان خوبمون دوباره ب سایت برمیگردند.....مرسی از معرفت و مرام خوبت.... دمت گرم🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤🌹🌹🌹🌹

https://daigo.ir/secret/8739630985

2823
2791
2779
2792