2777
2789
عنوان

حق طلاق

129 بازدید | 7 پست

بنظرشماخانوما حق طلاق باید باکدوم یکی ازطرفین باشه منوهمسرم دعواکردیم من الان خونه پدرمم پزشک قانونی استراحت داده بهم دادگاه شرط منو پرسیده اولین حرفم شرط حق طلاق میخام.... ولی نمیده 

منم میخام حق طلاق بگیرم ازش جدابشم ازش 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
حق بازن است ک حق طلاق بگیره
3
75%
حق بامرداست ک حق طلاق ندهد
1
25%
آزاد نظرات شمادوستان
0
0%
جای بخششی برای زن نیس.... زن دل سردشده است
0
0%

با هردو

من موقع عقد وکالت در طلاقو همسرم بهم داد. حالا حق برابر داریم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مشکلت چیه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

[QUOTE=116601128]بگو مشکلت چیه[/QUOTهمسرم باهام دعوا کرده منو ازخونه انداخته بیرون همش خودشومادرش میگن طلاقت میدیم حالا ازم میخاد برگردم ب زندگی ولی گفتم حق طلاق بده بهم حداقل دیگه اینقدنگن طلاقت میدیم والا خسم کردن

[QUOTE=116601128]بگو مشکلت چیه[/QUOTهمسرم باهام دعوا کرده منو ازخونه انداخته بیرون همش خودشومادرش می ...

چرا کتکت میزنه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم