2777
2789
عنوان

با چهار تومن

254 بازدید | 24 پست

بگین با چهار تومن برم دوره ناخن ۱۵۰۰ 

و بقیه شو خرید وسایل ناخن کنم؟

یا برم میکاپ و شینیون یاد بگیرم؟

یه چیزی که درامدش خوب باشه بگین

راهنمایی لطفاً 💕

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه دوست دارم،خانه ی لاک داره،در کنارش کاشت ناخن،خدارو شکر درآمدش خیلی خوبه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
ناخن درامد داره

ولی خرجشم زیاده 

حدود سه چهارتومنم وسیله میخواد 

بعدم کلی میکشه تا مشتری پیدا کنم کارم خوب شه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

شنيدم خوبه ولى دستم زياده ديگه توش

هم دست زیاده هم میگن از بورس میفته میترسم هزینه کنم بعد هیچی

یه دوست دارم،خانه ی لاک داره،در کنارش کاشت ناخن،خدارو شکر درآمدش خیلی خوبه

کاشت ناخن اونایی که رفتن درآمدشون خوبه ولی من که تازه میخوام شروع کنم واقعاً موندم برم ناخن تخصصی و حرفه ای بشم

یا برم تو لاین شینیون و میکاپ 

درامد واسم مهمه 

تو كدومشون استعدادت بيشتره؟

تو همشون کلا به همه شاخه هاش علاقه دارم میکاپم خوبه زیاد نگا میکنم فیلمای آموزشی تو یوتوب..ناخنم تو اینستا انقد نگا کردم که میدونم چیکار کنم تقریبا 

شینیونم که همینطور 

مشتری و درامد برام مهمه

ولی خرجشم زیاده  حدود سه چهارتومنم وسیله میخواد  بعدم کلی میکشه تا مشتری پیدا کنم کارم خ ...

اخه ببین اینا درست ولی

اول اینکه شغلیه که خرجش و خودش درمیاره

مشتری واسش زیاد هست

رو غلتک بیوفتی دیگه تموم

تنها کاری که باید بکنی اینه که خوب یادبگیری و کاراهای قشنگ در بیاری کارو

اما در مورد شینیون اینجوری فک نمیکنم

باز این نظر منه 

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم
تو همشون کلا به همه شاخه هاش علاقه دارم میکاپم خوبه زیاد نگا میکنم فیلمای آموزشی تو یوتوب..ناخنم تو ...

ميكاپ هزينه وسايلش خيلي بالاست و تو خيلي از ماه هاي سال مشتري نداري اما ناخن كم هزينه هست و تمام سال مشتري هست  برات 🌹

کاشت ناخن اونایی که رفتن درآمدشون خوبه ولی من که تازه میخوام شروع کنم واقعاً موندم برم ناخن تخصصی و ...

نمیدونم والله،این دوست منم هفت ماهه کلا حرفه ای کار میکنه

میگفت اولا هر کاشت برام هفت ساعت طول میکشید!تا دستت روون شه و حرفه ای شی قطعا کا  میبره،دیگه بستگی به تلاش خودت داره،جذب مشتری..

البته ما شهرستانیم،شنیون اینجا جز برای مراسمای خاص کاربرد دیگه ای نداره

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
اخه ببین اینا درست ولی اول اینکه شغلیه که خرجش و خودش درمیاره مشتری واسش زیاد هست رو غلتک بیوفتی ...

حرفت درسته👌