2821
2789
عنوان

جوش

68 بازدید | 10 پست

بچه ها تروخدا یه راه حلی به من بدین دارم افسرده میشم و اعتماد بنفسمو از دست میدم  بخاطرش 

جووشااااام

صورتم صافه صافه ها از‌اینا نیست که کلی جوش جوشی باشه ولی مثلا جوش که‌میزنه   جوش چرکی وپر از درده  بنفش میشه لکش هم خیلی بده قهوه ای میشه  بخدا دستش‌نمیزنم خودش اینجوری میشه 

یا مثلا فقط یه جا‌جوش میزنه  الان‌دقیقا سه تا جوش دقیقا پشت سرهم به صورت عمودی واسم در اومده 

صورتم صافه صاف بود بخدا مامانم میگه چشمت زدن همه میگن  

بخدا شبا همش ماسک صبح ماسک  کلی پماد و دارو  و عرق و دمنوش امتحان کردم دارم میترسم  بعد میخام ورزش کنم وزن کم کنم نگاه میکنم به اینه میگم من باربی هم بشم با این صورتم هیچی نیستم  اصلا نمیتونم بگم چقدر ناراحتم 

یچیزی بگید انجام بدم چیزی که جواب داده واستون  صورتم هم  از نوع چربه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من با کرم ضدجوش لامینین جوشام سریع خوب میشن

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

از داروخونه الکل بگیر با پنبه بزن روش البته بازم بپرس یه سری محلولا هم هست ک باعث میشه جوش خشک بشه 

لطفا برای حال خوبم آرامشم و حاجتم یه صلوات بفرستید⁦♥️⁩
خریدم  فایده نداشت

من نمیدونم اسمشو دارم درست میگم یا نه ولی شنیدم محلول اریترومایسین خوبه حالا اسمشو بزن تو گوگل سرچ کن ببین درسته همینه یا نه

لطفا برای حال خوبم آرامشم و حاجتم یه صلوات بفرستید⁦♥️⁩