2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی بنظرت دلیلش چیه ؟

عدم اعتماد به نفس 

به خاطر این که اونقدر اعتماد به نفس نداری که به حرف مردم اهمیت ندی و نیاز داری تاییدت کنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چون خودتو قبول نداری چون عزت نفس نداری عزیزم ادم اگه خودشو واقعا قبول داشته باشه حرف هیشکی براش مهم نیست اما اگه خودتو باور نداشته باشی همش منتظرخرف بقیه هستی اینکه توروتایید کنن اینکه ازت تعریف کنن اینه که حرف بقیه واست مهم میشه

مثلا شما مدل جلوی موهاتو همیشه یجور میزنی مثلا همیشه کج میریزی توصورتت وبنظرت خیلی عالیه وبهت میاد این یعنی خودتو قبول داری ومطمئنی بااین مدل مو زیبای وهرکسم بهت بگه چقد موهات افتضاحه یا اصلا بهت نمیاد واست مهم نیست چون تو خودتو وسلیقه خودتو باور داری

😇
اره ولی بنظرت دلیلش چیه ؟

دلیلشم بایدازخودت بپرسی

اماخب

دلیلش یک خلاء هست....

که اکثرانسانهابهش مبتلاهستن

فقط وفقط بفکراینن که ببینیم مردم چی میگن...

حرف دیگران اینقدرمهمه!

این خلاء درونی برخی انسانهاست

ممکنه اگراین مشکلشون هم حل بشه مشکل دیگه ای بوجودبیاد....

امیدوارم بادقت بخونیدمتنمو

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉
اخه ویزگی شخصیتیمم هس بخاطر ماه تولدم 

این ها چیزای متغیره اینطور نیست که نتونی تغییرش بدی بعدم این چیزا اصلا قطعیت نداره فقط جنبه سرگرمی داره و از بررسی یه سری آدم که تو یه ماه به دنیا اومدنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه ویزگی شخصیتیمم هس بخاطر ماه تولدم 

فریب قالب هارونخوریم

انسان سالهاست که داره فریب قالب هارومیخوره

حالا   قالب هایی ک خودش ساخته  یادیگران...

مثلا این روزا ین اسم این عددنحسه...

این ماه اینطوره....متولدینش اینطورن...

اینهاچه دلیل منطقی وموجهی دارن؟

کی گفته اصلااینهارو....!

دلیلشم بایدازخودت بپرسی اماخب دلیلش یک خلاء هست.... که اکثرانسانهابهش مبتلاهستن فقط وفقط بفکراین ...

هرچقد سنم بالاترمیره بهترمیشم از این نظر اخه میدونی من شرایط خوبی نداشتم تو کودکی خیلی اذیتم کردن اعتماد بنفسم پایینه تقریبن چیزی ندارم ک بهش بنازم 

هرچقد سنم بالاترمیره بهترمیشم از این نظر اخه میدونی من شرایط خوبی نداشتم تو کودکی خیلی اذیتم کردن اع ...

بله 

ولی خب همه مشکل دارن وهیچکس نمیتونه بگه مشکل من مشکل تره.....هرکس به اندازه خودش...

انسان به تنهاچیزی که میتونه بنازه وبایدبنازه خداست

تنهاچیزوبزرگترین چیزی که انسان داره هم خداست

اگربه اون توکل کنیم همه چیزحله