2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست

یه وقتایی مجبوری به ادما فرصت بدی تا اشتباه کنن و بفهمن که اشتباه بوده باهاش منطقی حرف بزنید کسی که قبولش داره تو فامیل کیه ؟بگید باهاش صحبت کنه اگه به هیچ صراطی مستقیم نشد که ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره همه میگن نه مادر پسره میگه اره بگذارید پسرم بهش برسه از چشمش میافته بعد یک مدت

عجب

خب مادرشم بی راه نمیگه

میدونی بعضی وقتا اصرار که میکنی به کار اشتباه طرف

بیشتر حریص میشه برای انجام دادنش وفکر میکنه چقد اون کار اون شخص خاصه

ولی خب از یه طرفم اونطوری بدتر ضربه میخوره پسره

سنشم کم نیست که پسره

اخه چجوری میشه عاشق کسی باشه که بهش خیانت کرده؟؟

زنو مردم نداره ها کلا بعد خیانت اگه بمونی اشتباه

میشه منم مامان شم  
عجب خب مادرشم بی راه نمیگه میدونی بعضی وقتا اصرار که میکنی به کار اشتباه طرف بیشتر حریص میشه برای ...

والا دختره خرش کرده گفته مزاحمم بوده ولی اس مس هاسو خواهر پسره دیده تو گوشی دختره به داداشش گفته گویا دختره خواسته عکس نشون خواهره بده.خواهره گوشی میافته دستش میره تلگرام میبینه به داداشس میگه داداشش پیگیری میکنه میبینه بله یکم تیک وتاک زده که دختره میگه بچگی کردم ومن از تو کوچیکترمو....

اره دیگه الان به حساب خودش عاشقه چشاش جز اون کسیو نمبینه همچین ادمایی فقط باید خودشون تجربه کنن تابف ...

من بهش گفتم مادر پسره میخواست نابودم کنه انقدر ترسیدم ازشون

این دیگه چه ضرب المثلی بود🙄🙄😁

ضرب المثل نيست عزيزم.واقعيته زندگيه،منظورم اينه که هر وقت يه چيزيو تونستيم به چيز ديگه تبديل کنيم اخلاق آدما که کاري نداره.ميگم يعني غير ممکنه ليوان به کاسه تبديل بشه.پس اخلاق آدما که آسونتره به هيچ عنوان!!!!!

گزینه 3

مشاوره و درمان افسردگی

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

اینا که فکر میکنن دوای همه درداشون ازدواج به هر قیمتی با هرکسیه همونان که پس فردام هر مشکلی دارن یه بچه میارن تا حل بشه😁

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
والا دختره خرش کرده گفته مزاحمم بوده ولی اس مس هاسو خواهر پسره دیده تو گوشی دختره به داداشش گفته گوی ...

کوچیک ترم که نشد دلیل

چقد حرص خوردم استارتر  

چقدر پسره سادس

خب اگه اینجوریه

همه ماها که از همسرامون کوچیک تریم حق خیانت(شیطنت هرچی)داریم  

میشه منم مامان شم  
کوچیک ترم که نشد دلیل چقد حرص خوردم استارتر     چقدر پسره سادس خب اگه اینجوریه همه ماه ...

دقیقا گفتم اگه کوچیکتره بشینه خونه عروسک بازی کنه ادم کوچیکو چه به ازدواج