2777
2789
عنوان

همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 50 پست
همه این کارارو کردم گلم فایده نداره.این دو سه روزه هم حرص زیاد نخوردم.نمیدونم چمه

حتما فردا برو دکتر

لطفا برای حال خوبم آرامشم و حاجتم یه صلوات بفرستید⁦♥️⁩
خوب میشی سعی کن نفس عمیق بکشی من میدونم چقد بده و استرس نداشته باش چون همونم باعث سخت نفس کشیدنه&nbs ...

خیلی ممنون سعی میکنم  

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میخواد هرچی خودم میخواد بشه 

شاید به صلاح نباشه، البته ان‌شاءالله ک میشه و به صلاحتم باشه

خوب میشی سعی کن نفس عمیق بکشی من میدونم چقد بده و استرس نداشته باش چون همونم باعث سخت نفس کشیدنه&nbs ...

خیلی ممنون سعی میکنم  

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  
میگم چرا وقتی من پست میزارم هیشکی ج نمیده   میخوام افسردگی بگیرم واسه این موضوع    

نه بابا 😂جواب میدن یه چیزی بزار ک دلشون بخواد جواب بدن

شاید به صلاح نباشه، البته ان‌شاءالله ک میشه و به صلاحتم باشه

یعنی بچه دارشدن ب صلاحم نیست خب خدا بده ب صلاحش هم بکنه خدایا خسته ام ازبس صدات زدم واسه بچه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

باشه....اخه جدیدا  امدم نی نی سایت

یعنی بچه دارشدن ب صلاحم نیست خب خدا بده ب صلاحش هم بکنه خدایا خسته ام ازبس صدات زدم واسه بچه

عزیزدلم انشاالله که خدا بهت یه بچه سالم و صالح میده حرص نخور یکم هم باخدا مهربون تر باش مطمئن باش خدا هیچوقت بندشو رها نمیکنه

نگران نباش عزیزم مطمئن باش خدا جون یه بچه خوشکل بهت میده فقط امید داشته باش نیمه شبا تو سجده ازش بخوا مطمئن باش جواب میده