2777
2789
عنوان

همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 50 پست
به اینکه شیر وخرما بخورم یانه دارم باخودم کلنجار میرم.تو هم پاک نکن پشیمون میشی.

اره😂

لطفا برای حال خوبم آرامشم و حاجتم یه صلوات بفرستید⁦♥️⁩

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم امروز همش قلبم درد میکرد الانم هیلی درد میکنه همش میگم نمیرم بچم بی مادر شه. اخه طفل معصوم هی ...

عه به این چیزا فکر نکن خدانکنه به چیزای خوب فکر کن حالتم بهتر میشه قفل نشو رو اینا یه لیوان آب بخور و سعی کن از همونم لذت ببری و ذکر بگو دلت آروم میشه

عه به این چیزا فکر نکن خدانکنه به چیزای خوب فکر کن حالتم بهتر میشه قفل نشو رو اینا یه لیوان آب بخور ...

همه این کارارو کردم گلم

فایده نداره.این دو سه روزه هم حرص زیاد نخوردم.نمیدونم چمه

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖

منم دارم ب این فک میکنم ک آینده چ خواهد شد

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
خوردم خوب نشدم    

خوب میشی سعی کن نفس عمیق بکشی من میدونم چقد بده و استرس نداشته باش چون همونم باعث سخت نفس کشیدنه 

میگم چرا وقتی من پست میزارم هیشکی ج نمیده  میخوام افسردگی بگیرم واسه این موضوع  

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  
هرچی خدا بخواد 

دلم میخواد هرچی خودم میخواد بشه 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر