2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معتادید جفتتون؟؟؟😐😐😐

نه مثه ‌‌‌شما نیستیم. متادون هم برای معتادین نیس. شوهرم عمل کرد دکتر خودش گفت بخور برای دردت. که دیگه چند روزی تورد بقیه اش موند یخچال

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  
نه مثه ‌‌‌شما نیستیم. متادون هم برای معتادین نیس. شوهرم عمل کرد دکتر خودش گفت بخور برای دردت. ک ...

مال معتاداس حرف دهنتم بفهم

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱
مال معتاداس حرف دهنتم بفهم

حتما معتادای شما متادون میخورن. من معتاد به کسی میگم که اعتیاد داشته باشه نه متادون بخوره. حرف دهنتو تو بیشعور بایدبفهمی که ازپای منقل پاشدی حالیت نی چی میگی

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  
چرا دنبال موادی؟ 

نه از تو پرسیدم

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
حتما معتادای شما متادون میخورن. من معتاد به کسی میگم که اعتیاد داشته باشه نه متادون بخوره. حرف دهنتو ...

گمشوووو بابا شوهر مافنگیت از پای منقل پاشده بدبخت مثل کبک سرتو کردی زیر برف برات متاسفم ب احمق بودنت ادامه بده😁😂😂

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱
حتما معتادای شما متادون میخورن. من معتاد به کسی میگم که اعتیاد داشته باشه نه متادون بخوره. حرف دهنتو ...

سلام خیلی ناراحت شدم از خوندن کامنتا...

این روزا هم میگذره..

ایشاا... مشکلت با شوهرت حل بشه و بازم خوشبخت ترین باشی عزیزم

همه تو زندگیشون پستی و بلندی دارن خودتو نباز

منم فكر ميكنم به خودكشى اما وقتي ميبينم بعدش همه ميرن سر زندگي خودشون پشيمون ميشم من قبل خودكشى ميخام خاهرشوهر مادرشوهرمو ناقص كنم با عذاب زندگي كنن بعد خودمو خلاص كنم الكى مردن كه فايده نداره اين دنيارو به گند بكش بعد خدافظي كن