2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره مبارکه بقره آیه 186.

واذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوة الداع اذا دعان فلیستجیبوا لی ولیومنوا بی لعلهم یرشدون

و هنگامی که بندگان من، از تو در باره من سؤال کنند، (بگو:) من نزدیکم! دعای دعا کننده را، به هنگامی که مرا می‌خواند، پاسخ می‌گویم! پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند (و به مقصد برسند)!

فرقی نمیکنه

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
گاهی آدم دلش میگیره.آدم عاشق بیشتر

میدونم هست،ولی چرا به حرف ادمای بدگوش میده،چراکاری کرداون که خواست منوازچشم بندازه پیروزشه،اینهمه سال زحمت کشیدم بهترین عروس دنیابشم،اون اومدو زحمتاموبه بادداد

هرچقدرهم که وضعت بد باشه مشکل داشته باشی اندازه حضرت یوسف که نیست هست

میگه

چو در چاه دیدی پایه خویش

سعادت نامه یوسف بنه پیش

همونطور که حضرت یوسف از قعر چاه رسید به عزیز مصر شدن پس توام میتونی موفق بشی

بعضی جمله ها تکون دهنده است اما من یکی فقط همون دقیقه تکون میخورم بعد یادم میره و اثر اون تکون کمرنگ میشه مثلا فیلم حضرت یوسف وقتی دختر بچه حرف زد یه آن همه تعجب کردن بعد زندگی به روال عادی برگشت انگار بعد گذشت چند ساعت همه چیز عادی میشه مثلا طرف معجزه میبینه اولش چقدر تعجب میکنه بعد یه‌ مدت عادی میشه انگار باید هر ثانیه معجزه بشه تا ما ایمانمون حفظ بشه نمیدونم چطوری میشه همیشه از ته ته دل توی بدترین شرایط ایمان به خدا حفظ بشه حتی تو خوشی هم خدا رو فراموش میکنیم نمیدونم دلیلش چیه