2777
2789

خیلی کارهای بدی میکنه تلاش میکنه منو نابود کنه خیرخواه من نیست کاراش طولانیه فقط بدونید خیلی ظلم کرده از طرفی تمام رفتار ها و کارهامو تقلید میکنه همش سعی میکنم ازش دور باشم ولی ولم نمیکنه چکارش کنم .حتی از شرش میام سالن مطالعه میخوابم اونم اومده اینجا میخوابه همه چیو تقلید میکنه .خواهرانه کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتاقت رو عوض کن عزیزم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

به مسعول و مشاور خوابگاه اطلاع بدین، مشکل روانی داره، تو که نباید نابود شی، اونا موظفن جابجا کنن

در حال ترک نی نی سایت.... فعلا روزی نیم ساعت مجازم بیام، حتی اگه داستان  زندگی دنباله دار باشه، زندگی من مهتره... فرصت ها در گذرند... 

روك و راست به خودش بگو از فلان كار و فلان كاره تو معذب هستم . يا اين كارها رو ديگه تكرار نكن يا يكي مون از اينجا بره . شايد نميدونه تو ناراحت ميشي . بايد بهش بگي شايد اثر كرد .