2777
2789
عنوان

بارداری و ....😑

146 بازدید | 17 پست

سلام دوستان هفته ۱۹ بارداری ام چند روزیه خیلی بهم ریختم همش دلم گرفتس بغض میکنم و زرتی اشکم در میاد حوصله رسیدگی به کارامو ندارم اصلا فک‌میکنم چیزی نمیتونه خوشحالم کنه ....دلم نمیخواد کسی تیکه بندازه و مسخره کنه هر کی حوصله داره جوابمو بده چرا اینجوریم چیکار کنم بهتر شم 😞😞😞😞😞

😘لایکم نکن رفیق😘

هورمونات به هم ریخته طبیعیه  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخاطر،هورمون بارداریه .خودتو سرگرم کن با بچه صحبت کن به زایمانت فکر کن خرید سیسمونی 

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

بخاطره بارداریه هورمونات ریخته بهم منم همینجوری بودم بخصوص اوایل بارداریم همش گریه و زاری میکردم الکی الکی برو بیرون تفریح کن مهمونی برو کتاب بخون سعی کن خودتو بزنی به اون راه سرخودتو گرم کن خوب میشی گلم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
آااااخ گفتی

خیلی بده 

گیر دادم به شوهرم تو سرکار پیش دوستات هستی من همش با بچه خونه ام دلم میگیره هیچ جا نیست برم هوا ام که آلوده و افتضاح حبس شدیم تو خونه

پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...
خیلی بده  گیر دادم به شوهرم تو سرکار پیش دوستات هستی من همش با بچه خونه ام دلم میگیره هیچ جا ن ...

اگه تابستون بود بهتر بود یه جایی میرفتیم الان زود سرما میخوریم حبسیم تو خونه...هوام زود تاریک‌میشه😖

😘لایکم نکن رفیق😘
منم حبسم تو خونه هم هوا آلودس هم شوهرم آنفولانزا گرفته ممنوع الدیدار شدیم..خونه مامانمم ۵ روزه😭

واااای خیلی بده من‌انقد تو این روزا به شوهرم وابسته شدم اگه نبینمش دق میکنم ،چیه این هورمون بارداری زندگیمو مختل کرده

😘لایکم نکن رفیق😘