2777
2789

اين روزها سرشارم از انتظار ! اين انتظار منو كم صبرتر كرده ...قبلتر ها  !چشم روي هم ميذاشتم دورههاي عادت ماهانه پشت سر هم ميرفتن و ميومدن اما الان زمان چقدر كند ميگذره!!!

گاهي از خودم ميپرسم بچه دار شدن واقعا انقدر زمان بر و با برنامه ريزيه يا فقط تو فيلم ها همه خيلي ساده و راحت باردار ميشن!!!

الان كه دلم ميخواد بچه دار بشم به نظرم پروسه اش خيلي كُنده!!! يه روزهاي خاص توي سيكل قاعدگي هست، روزهاي طلايي !!! از دست بره !! بايد تا دوره بعدي صبر كرد! اين ماه نشه تا ماه بعد خيلييييي مونده!

راستش اين روزها دارم انتظارو با تك تك سلول هاي بدنم با تمام وجودم روح و روانم حس ميكنم!

حسابي كم حرف شدم چون فقط دارم به تو فكر ميكنم فقط تو و اينكه قراره به زودي جوونه بزني ...ايمان دارم اين ماه  که انتقال جنین دارم خدا تورو به ما هديه ميكنه ...ازش ممنونم قدرتو ميدونم🙏🏻💙

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
برات صلوات میفرستم

ممنون گلم💐🌷

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چیه؟چندوقت منتظری؟یه چیزبگم همین که هرماه منتظری خداروهزاران بار شکرکن 😔

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
مشکلت چیه؟چندوقت منتظری؟یه چیزبگم همین که هرماه منتظری خداروهزاران بار شکرکن 😔

ده ساله ازدواج کردم     هردو تقریبا مشکل داریم 

چرا شما هم مشکلات دارید؟ 

ده ساله ازدواج کردم     هردو تقریبا مشکل داریم  چرا شما هم مشکلات دارید؟

ناراحت شدم برات زمان کمینیست مخصوصا که انتظارم چاشنیش بشه.الهی همین انتقال باردارشی و سالم بغلش بگیری.اره اما شوهرم  ازواسپرم بیضوی درمان نداره هیچ ماهیمنتظرنبودم و نیستم و نخواهم بود حتی اارزوی ای وی اف  و دارم بخاطرهمین میگم خداروشکر کن ناامید نباش تو امید داری که هرماه منتظری امید داری چون میتونی ای وی اف کنی میتونی هرسری یه دارو درمان درپیش بگیری اینا یعنی امیییید.امضام و بخون

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ناراحت شدم برات زمان کمینیست مخصوصا که انتظارم چاشنیش بشه.الهی همین انتقال باردارشی و سالم بغلش بگیر ...

نا امید نباش عزیزم    پیگیر باش بلاخره راهی باید باشه    منم خیلی سختی کشیدم        دیگه توانی ندارم برای گریه کردن غصه خوردن   فکر کردن و....  شوهرمم افسرده شده عاشق بچست     ان شالله خدا به هممون کمک کنه 

نا امید نباش عزیزم    پیگیر باش بلاخره راهی باید باشه    منم خیلی سختی کشیدم&nbs ...

جز اهدایی هیچ راهی ندارم برای بارداری.هنوز تو هیچ طبی هیچ درمانی تو دنیا براش نیومده .مشکلش خیلی نادره و دو درصد توجهان بهش دچارن متاسفانه.ان شاالله که شما نی نی زود میاد تودلت

جز اهدایی هیچ راهی ندارم برای بارداری.هنوز تو هیچ طبی هیچ درمانی تو دنیا براش نیومده .مشکلش خیلی ناد ...

خب راضیش کن   قبول نمیکنه؟ نا امید نشو   طب اسلامی برو     تو نت سرچ کن  داروهای گیاهی بهش بده   طب اسلامی خیلی شنیدم      برای من اگه نشه  دیگه میرم   یه بچه میارم میشم مادرش هم ثواب داره هم زندگی خودمون عوض میشه 😍  شوهرمم راضی کردم 

خب راضیش کن   قبول نمیکنه؟ نا امید نشو   طب اسلامی برو     تو نت ...

مشکلی باهدایی نداره .طب اسلامی رفتیم  طب سنتی ام رفتیم همیوپاتی ام  همشون درجا گفتن متاسفانه اصلا درمانی نداره.توی گوگل سرچ کنی میاد. کوچیک شدن بیضه بخاطر عفونت اوریون که جز ازواسپرمی بیضوی غیرانسدادی.ایت الله سیدضیا ایت الله تبریزیان رفتیم اونام همین جواب و دادن.ان شاالله بچم بزرگتربشه میرم جنین اهدایی میکارم بلکه بارداری و تجربه کنم و بچمم تنها نمونه منم به سرپرستی گرفتم موفق باشی

مشکلی باهدایی نداره .طب اسلامی رفتیم  طب سنتی ام رفتیم همیوپاتی ام  همشون درجا گفتن متاسفا ...

به امید خدا عزیزم   همین که یه بچه اوردی پیش خودت  براش مادری میکنی خودش بزرگترین  نعمته   قلبت بزرگه    ان شالله که خدا هرچی خیره برات پیش بیاره  الهی امین 😍😘😘