2777
2789
عنوان

کلاس موسیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 38 پست
من خیلی از نظر روحی به هم ریخته بودم ..ارومم کرد و وابسته ..بدون پیانوم نمیتونم نفس بکشم دیگه هارمو ...

اوه..  بابا شما با کلاسی. پیانو خیلی گرونه..

منم خیلی بهم ریخته ام...

میخوام یه ساز یاد بگیرم به یاد عشقی ک از دستم رفته... شاید ارومم کنه

منم خودم نوازنده سنتورم. از 6 سالگی اموزش میدیدم. دانشجو بودم شاگرد میگرفتم و هزینه دانشگامو در می اوردم. هنر خیلی خوبه. موسیقی خداییش درامدم داره اگه حرفه ای باشی البته. بهشون بگو یاد بگیرم بعد ها اموزش بدم و درامد داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه..  بابا شما با کلاسی. پیانو خیلی گرونه.. منم خیلی بهم ریخته ام... میخوام یه ساز یاد بگیرم ...

نه بابا گرندپیانو که ندارم😂

یه پیانو دیواری برگمولره که از نمایندگیش قسطی برداشتیم😁

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
منم خودم نوازنده سنتورم. از 6 سالگی اموزش میدیدم. دانشجو بودم شاگرد میگرفتم و هزینه دانشگامو در می ا ...

من بچه بودم کلاس کیبورد رفتم یه مدت کوتاه ولی ادامه ندادم..تخصصم شبکه های کامپیوتری هست می‌خوام تو زمینه تخصصم کار کنم موسیقی برای دل خودمه

@mona7030 من بچه بودم کلاس کیبورد رفتم یه مدت کوتاه ولی ادامه ندادم..تخصصم شبکه های کامپیوتری هست م ...

میدونم ولی خب اینجوری بگی شاید راضی بشن. خب راستم میگی رشتت خوبه عزیزم. 

میدونم ولی خب اینجوری بگی شاید راضی بشن. خب راستم میگی رشتت خوبه عزیزم. 

کلاسهای مهم تر از موسیقی باید برم.بحث خوب بودن رشتم یه طرف.شاید بدون آموزش موسیقی و ساز بتونم بگذرونم مثل تا الان ولی بدون کامپیوتر حقیقتا نمیشه.. کامپیوتر یه چیزی که لامصب هر چی درونش میرم بیشتر غرقش میشم

خب پس خودت جواب خودتو دادی😂😂😂😂

آخه یه جای ذهنم هی میگه ساز بزن کلاس موسیقی برو و...😅

گفتم دیگه صد در صد میرم ولی زمان نداره..فعلا تا تکلیف شغلم معلومه نشه کلاس بی کلاس 😅

خیلییی کندن ..سرویس میکنن😂باورت میشه ارف رو دوسال و نیم طول دادن؟

بعله.منم بچه هام رو بردم.منتها بعدش دیدم معلم خصوصی واقعا بهتر هست.آخه چه خبره با این قیمتاشون.کارشونم خاص نیست که