2777
2789
عنوان

کلاس موسیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 38 پست
در ماه چند جلسه؟  کلاس هر سازی قیمت متفاوتی داره؟؟ من میخوام برم فلوت...

نه شهریه کلاسا یکسانه اما خب اموزشگاهها فرق داره ..دخترم پارس میره ترمی یک و هفتصد من میرم حدود چهارصد

سه‌ماهه دوازده جلسه

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شهریه کلاسا یکسانه اما خب اموزشگاهها فرق داره ..دخترم پارس میره ترمی یک و هفتصد من میرم حدود چهار ...

اون آموزشگاه رو کاملا فراموش کن.هم گرونه هم الکی پول می گیرن .تا عمر داری باید بری کلاس موسیقی و پولاتو بدی بهشون

اون آموزشگاه رو کاملا فراموش کن.هم گرونه هم الکی پول می گیرن .تا عمر داری باید بری کلاس موسیقی و پول ...

خیلییییی وحشتناک پول‌دوستن ..منتها چون استاد دخترم خوبه و از ارف اونجا بوده درش نیاوردم

خیلییییی وحشتناک پول‌دوستن ..منتها چون استاد دخترم خوبه و از ارف اونجا بوده درش نیاوردم

ببین من اون جا رفتم واسه بچه هام.سیاستشون اینه که به کندی پیش ببرن کلاس ها رو.دقت کن متوجه می شی.

ببین من اون جا رفتم واسه بچه هام.سیاستشون اینه که به کندی پیش ببرن کلاس ها رو.دقت کن متوجه می شی.

خیلییی کندن ..سرویس میکنن😂باورت میشه ارف رو دوسال و نیم طول دادن؟

چه تاثیری رو روحیاتت گذاشته؟ به نظرت ادم اروم میشه؟ من عاشق ساز های دهنی ام... نی و فلوت و ...

من خیلی از نظر روحی به هم ریخته بودم ..ارومم کرد و وابسته ..بدون پیانوم نمیتونم نفس بکشم دیگه

هارمونیکا رو هم دوست دارم😍