2777
2789
عنوان

چرابعد سقط

120 بازدید | 7 پست

بچه ها چرا بعد سقط جنین همش احساس میکنم دستشویی دارم ولی وقتی میرم ی قطره میاد همراه دردو سوزش. 

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم

دکتر انتی بیوتیک داده ولی اثری نکرد

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونته 

یه دکتر برو 

زود درمان‌میشه نگران نباش

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕

یا عفونته یا موقع سقط به مجاری ادراریت هم فشار اومده و باید یه کم بگذره بهتر شی

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
یا عفونته یا موقع سقط به مجاری ادراریت هم فشار اومده و باید یه کم بگذره بهتر شی

اخهرجنین ۵ هفته ای بود کوچیک بود 

اخهرجنین ۵ هفته ای بود کوچیک بود 

ربطی نداره عزیزم سقط چه هفته اول چه هفته آخر به مجاری ادراری و حتی مقعد فشار میاره ابم زیااااد بخور

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
ربطی نداره عزیزم سقط چه هفته اول چه هفته آخر به مجاری ادراری و حتی مقعد فشار میاره ابم زیااااد بخور

باشه عزیزم مرسی