2777
2789
عنوان

تکونهای بچه

188 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من ۳۱هفته و سه روزه باردارم

وقتی بچه تکون میخوره، شکمم سفت میشه.

الان حدود دوهفته است که تکونهاش این شکلی شده...یعنی دیگه حالت ضربه ای نداره. شکمم سفت سفت میشه و یهو مثل ماهی تکون میخوره.

امروز تو کلاسهای بارداری میگفتن این نشونه ی زایمانه😱😱😑 خواستم بپرسم شما تجربه اشو داشتید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ديگ نزديكاى زايمان يه سرى انقباض هست به اسم براكستون هيكس كه حس ميشه ولى نشونه ى اين نيست كه وقت زايمان رسيده طبيعيه، وقت زايمان انقباضا و دردا منظم ميشن هر دفعه فاصله كوتاه تر و شديد تر ميشه

من 20هفتم تموم شده ولی تکون هاشو حس نمیکنم ،بچه اولم ،جفت ام قدامی ،برای شما چجوری بود

منم همینجوریم هنوز حس نمیکنم. فقط فشاراش رو به پهلوهام میفهمم خیلی فشار میاره به پهلوهام مخصوصا وقتی میخوابم. دردم میگیره بلند میشم

خدا جون حواست به نی نیم باشه. واسه نی نی تو راهیم یه صلوات میفرستین
منم همینجوریم هنوز حس نمیکنم. فقط فشاراش رو به پهلوهام میفهمم خیلی فشار میاره به پهلوهام مخصوصا وقتی ...

حالا این وسط همش مامانم ام  میپرسه تکون میخوره !؟یا نمیدونم مثل ماهی می چرخه ؟هی منم میگم نه هنوز ،باز بیشتر نگران میشم 

حالا این وسط همش مامانم ام  میپرسه تکون میخوره !؟یا نمیدونم مثل ماهی می چرخه ؟هی منم میگم نه هن ...

خوب چیزیی تو بدنت حس نمیکنی. فشار نمیاره. بچه اش چی هست؟؟ 

حالا این وسط همش مامانم ام  میپرسه تکون میخوره !؟یا نمیدونم مثل ماهی می چرخه ؟هی منم میگم نه هن ...

مگه نمیری بهداشت واسه صدای قلب؟؟ 

مگه نمیری بهداشت واسه صدای قلب؟؟ 

هفته پیش،سو نو بودم ،بچم پسره ،گاهی وقتا احساس میکنم عضلات شکم ام انگار از تو گرفته میشه ،جای ناف یا پایین تر،نه بهداشت نمیرم شما میری؟

بخاطر جفت قدامیه عزیزم نگران نباش، تکون میخوره ولی شما حس نمیکنی، دیرتر متوجه میشی

خدایا شکرت....❤❤
هفته پیش،سو نو بودم ،بچم پسره ،گاهی وقتا احساس میکنم عضلات شکم ام انگار از تو گرفته میشه ،جای ناف یا ...

هفته قبلی رفتم. هفته بعدی هم گفته بیا. 

من دختر هست دختر تو پهلو هست بخاطر همین فشار میاره فک کنم. 

هفته پیش،سو نو بودم ،بچم پسره ،گاهی وقتا احساس میکنم عضلات شکم ام انگار از تو گرفته میشه ،جای ناف یا ...

همینا هم خوب هست بچه خودشو جمع میکنه. فشار میاره. ولی ضربه نمیفهمی فعلا چون جفت قدامی ضربه گیر هست جلو جنین هست