2777
2789
عنوان

.پودر سنجدو میشه. با ماست خورد

1358 بازدید | 5 پست

سرچ کردم همش باشیر نوشته بود

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

آفرین چه پیشنهاد خوبی.آخه من با شیر گوارشم میریزه بهم. مرسی واقعا.از این به بعد با ماست میخورم

دنیا از آن من است - تیکر لاغریه، میخوام از امروز شروع کنم. وزن شروع60.5 وزن فعلی 60.5 وزن هدف54

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین چه پیشنهاد خوبی.آخه من با شیر گوارشم میریزه بهم. مرسی واقعا.از این به بعد با ماست میخورم

عزیزم شاید خوب نیست

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
ازه چرا نشه

آخه همش توگوگل نوشته شیر و سنجد میگم شاید ترکیبش خوب نباشه

آخه همش توگوگل نوشته شیر و سنجد میگم شاید ترکیبش خوب نباشه

چه بدی داره آخه.به منطقت رجوع کن

دنیا از آن من است - تیکر لاغریه، میخوام از امروز شروع کنم. وزن شروع60.5 وزن فعلی 60.5 وزن هدف54