2777
2789
عنوان

دلم گرفته. ب خدا

141 بازدید | 2 پست

من بچه م کلاب فوت هست همون اول هم ب شوهرم گفتم هفته ۲۱ فهمیدم.الان هفته ۳۲ هستم.همون اولشم ب شوهرم گفتم هر تصمیمی ک بگیری من راضی ام.برا کلاب فوت ک اجازه نمیدن سقط قانونی کنی گفتم اگرم بخوای  سقط غیر قانونی کنی حاضرم.چون حوصله حرفا و چرت و پرتای خودشو خونوادش نداشتم.ولی از ته قلبم بچه رو میخواستم... تا اینکه شوهرم خودشم تصمیم گرفت ک نگهش داریم.هفته قبلی سونو دادم برا وزن گبری درباره کلابش هم پرسیدم دکتر گفت چون بزرگ شده درست معلوم نیس دوتا پاش هس یا یکیش ...امشب شوهرم رفته خونه باباش ننش افتاده گردنش ک یبار دیگ بره سونو گرافی خودمونم همراهش بریم این احتمالا ی مشکل دیگ داره ب خودمون نمیگ بریم ببینیم دکتر چی میگ...اونا گفتن شاید ی پا داره تو ب ما نمیگی...اخه من خودم ی عالمه غصه دارم بخاطر مشکل دخترم...اینا حرفه ک ب من میزنن؟داغمو بتز میکنن

تقدیر💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/