روزگار باب میلت نیست .. سخت میگذره .. شاید هیچوقت درست نشه .. این و میدونم .. ولی صبر کن در روی ی پایه نمیچرخه .. 😍 اگه عشقت دو طرفه اس .. اگه اونم دوست داره ارزش وایسادن و جنگیدن و داره حتی اگه ی ذره هم امید داری با همون ی ذره هم ک شده سَر کن و تحمل کن .. خدا هوای عشقای دوطرفه رو داره .. کدوم عاشقی رو دیدی راحت ب عشقش رسیده باشه .. ؟ عشق سختی داره .. همین سختی ها رسیدن و شیرین میکنه .. همیناس ک وصال و لذت بخش میکنه .. پس صبر کن .. 😍 اگه عشقت دوطرفه اس صبر کن .. درست میشه همه چی .. ی روط کنارش میشینی و بله رو میگی بعدش تا آخرش دیگ مال همین .. ب امید اون روز صبر کن .. زندگی بدون عشق خیلی سختِ .. پس بجنگ و صبر کن
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎