2821
2789
عنوان

ذات آدما ..‌

421 بازدید | 8 پست

انــســان ها

به ميزان "حقارتشان" "توهين" ميكنند.

به ميزان "فرهنگشان" "عشق ميورزند". و به ميزان "كمبودهايشان" "آزارت  ميدهند". هرچه "حقيرتر" باشند، بيشتر "توهين ميكنند" تا حقارتشان را جبران كنند.

هرچه "فرهنگشان غني تر باشد"، بيشتر به ديگران "عشق ميدهند". و هرچه "هويّتشان عميق تر باشد"، "محترمانه تر رفتار ميكنند". به اندازه "دركشان" ميفهمند،

و به اندازه "شعورشان" به "باورها و حرف هايشان عمل ميكنند.

https://daigo.ir/secret/8739630985

درسته

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیباترین انسانهایی که دیدم..چشم رنگی ها نبودند...قد بلندها نبودند..لب برجسته ها نبودند
مو بلندها نبودند
هیچ کدام زیباترین نیستند
مدلهای برندهای معروف زیباترین نیستند
آنهایی که شبیه به ستارگان سینمای جهان اند زیباترین نیستند
زیباترین ها فقط شبیه به حرفهایشان هستند و چقدر دوست داشتنی اند انسانهایی که شبیه به حرفهایشان هستند
آنهایی که بوی انسانیت از ده متریشان به مشامت میرسد
آنهایی که چایت کنارشان سرد میشود و آرامششان در وجودت رخنه میکند
اگر در زندگیتان یک زیباترین دارید قدرش را بدانید
آنها بسیار اندکند
بعضی ها چهره شان خیلی معمولیست اما آنچه در قسمت چپ سینه شان می تپد دل نیست، اقیانوس محبت است
بعضیها تُنِ صدایشان خیلی معمولیست اما سخن که میگویند در جادوی کلامشان غرق میشوی
بعضیها قد و قامتشان معمولیست اما حضورشان طپش قلب می آورد
بعضیها خیلی معمولی هستند اما همین معمولی بودنشان از آنها جذابیتی منحصر به فرد میسازد.