2777
2789
عنوان

اسکرین چت همسر لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3305 بازدید | 155 پست

از طرز صحبتشون کاملا معلومه چیزی بینشون هست

بعد تو باید با شوهرت اساسی صحبت کنی طوری قوی و محکم باهاش صحبت کنی تا نتونه بگه فکر تو خرابه گریه و این چیزارو هم بزارکنار موقع صحبت حالیش کن که راهش اشتباهه 

و بزار یکم نبودت حس کنه ن اینکه بری خونه بابات جوری تو خونه رفتارکن که فکرش مشغول تو و. رفتار هات باشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین بروش نیار مدرک جمع کن کم کم بعد درخواست طلاق بده

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
بگو زود میخام برم شام بپزم😂😂😂😂

شوهرم نمیزاره من اینیستا نصب کنم خودش نصب کرد مجبورش کردم پاکید دیشب دوباره دیدم سرش توشه میخنده دیدم داره چرت و پرت میبینه 😔 گفتم بده خودم پاک کنم مگه نگفتم نصب نکن رفته رمزش و عوض کرده الانم قهریم میگه من مردم مگه باید از تو اجازه بگیرم

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
خو چیز بدی نگفته که

واقعا دیگه چی بایدمیگفت که نشون بده یه رابطه ای هست

زندگي قرض توئه به نفر بعدي...دارم فكر ميكنم من تو زندگي چيزي به بعديا دادم!كاش داده باشم و بعد برم...اونوقت يه گوشه ميشينم و از اونجا به ادما نگاه ميكنم  

بازم اسم طططلاق اومد   

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

بنظرم ب شوهرت بود یه دعوای جانانه درست کن 

تهدید کن بگو زنگ میزنم میام محل کار ابروت میبرم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
خیلی بهش سرترم تحصیلات عالیه دارم بابام دکتره زیباترم ولی آدم نمیشه

یه بار که درحال چته برو گوشیو از دستش بقاپ این بهترین مچ گیریه نمیتونه زیرش بزنه 

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

عزیزم با بچه طلاق سخته، و قطعا آخرین راه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
ای وای ببخشید من فکر کردم خودتی و همسرت   حالا کیه زنه

پس منم حرفم باید پس بگیرم   

زندگي قرض توئه به نفر بعدي...دارم فكر ميكنم من تو زندگي چيزي به بعديا دادم!كاش داده باشم و بعد برم...اونوقت يه گوشه ميشينم و از اونجا به ادما نگاه ميكنم  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز