taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 عنوان کمبود خواب :((( 64 بازدید | 8 پست بچه ها شدیدا کمبود خواب دارمشوهرم که کارش ازاد شده تا دروقت سر کاره تا بیاد و شام بخوریم بخوابیم اون تا 10-11میتونه بخوابه منه بدبخت باید 7.30پاشماز طرفی بعداظهرم که میام خونه خوابم نمیبره :((نمیدونم چیکار کنم با این وضعیت خیلی صبحا اذیعت میشم :( اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید. 1398/09/26 | 16:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 خخخ , خانم های عاشق اشتغال بیان جواب بدن شاغل بودن عالیه اصلا دوست ندارم بیکار توو خونه باشم کلافه میشم اما چون شوهرم کارش عوض شده ساعت کاریش با من جور نیست اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.
_black_rose عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 1067 شاغل بودن عالیه اصلا دوست ندارم بیکار توو خونه باشم کلافه میشم اما چون شوهرم کارش عوض شده ساعت کاریش ... حالا مثلا چه فایده ای داره این اشتغال واست ؟! اینکه هر روز 7 صبح بیدار شی و در حسرت خواب تاپیک میزنی سود و فایدش واست چیه ؟!چرا نمیخواید بشینید توی خونه برا خودتون خانومی کنید ؟! یا حداقل چرا سر یه کار آزاد نمیبرید ؟!چرا میرید کارهای استخدامی ؟ انگیزتون چیه واقعا
taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 قهوه بخور مرسی احتیاج دارم این جمعرو فقط بخوابم اما نمیتونم کار دارم اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.
shadi۱۳۶۸ عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 3228 مرسی احتیاج دارم این جمعرو فقط بخوابم اما نمیتونم کار دارم اگه واقعا نمیتونی بخوابی و مجبوری که بیدار باشی ،صبح که بیدار میشی ی قهوه بنوش خیلی سر حال میشی
taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 اگه واقعا نمیتونی بخوابی و مجبوری که بیدار باشی ،صبح که بیدار میشی ی قهوه بنوش خیلی سر حال میشی ... مرسی عزیزم اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.