2777
2789
عنوان

خارش

571 بازدید | 9 پست
وای خدا خیلی بدنم میخاره . از بس این هفته خودمو خاروندم خسته شدم . سرکار خجالت می کشیم قرص حساسیت هم خوردم اما هیچ فرقی نمی کنه. مثل کانگورو از خارش این ور و اونور می پرم
دخترم عاشقتم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یکی از عوارض بارداری خارش هست که در بعضی از خانم ها بروز می کنه. بخاطر موادی که از جفت ترشح می شه و بدن مادر نسبت بهش حساسیت نشون میده. اگه برف باردار باشه احتمالاً خارشش به همین دلیل هست.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
اگر هم باردار نیستی و کک و پشه هم نیشت نزده و فقط علائم کهیر و قرمزی روی پاها، شکم و گردنت دیده می شه احتمالاً یه چیزی خوردی که بهش حساسیت داری.
خوب فکر کن ببین این چند وقته دارو یا ماده غذایی خاصی مصرف نمی کنی؟ یه مدت قطعش کن و ببین خارشت برطرف می شه یا نه؟
ممکن هم هست که جنس مانتو و شلوارت از مواد مصنوعی هست و الان که هوا گرمه و عرق می کنی بهت می چسبه و اذیتت می کنه. بهتره از لباس های نخی استفاده کنی و برای شستن حتماً نرم کننده به لباس ها بزنی که الکتریسیته نکنه و بهت نچسبه.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
سلام، برف جون منم مثل شما در حال اقدامم حدود 5-4 روزه که قسمتهایی از بدنم میخاره. طوریکه بعضی وقتا مثل کهیر قرمز میشه و از شدت خارش درد میگیره. این ماه من پریودم فقط 2 روز بود ولی بیبی چکم منفی شد.

منم مثل شما امیدوارم علائم بارداری باشه ، ولی جرات ندارم برم آزمایش. میخوام امروز دوباره بیبی چک بزارم.
عزیزم امیدوارم باردار باشی. خبر بده لطفا.