2777
2789
عنوان

جدا خوابوندن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 61 پست
خب حالا چی میشه باشه؟

واقعا نمیدونید چی میشه؟اگه چیزی نمیشد ک نمیگفتن تا دوسالگی جداش کنید...بچه نفس پدر و مادر رابطه ی پدر و مادر رو حس میکنه حتی تو خواب...اگرم باهم نباشید ک بینتون سردی میاد پس بهترین کار اینه ک بچتونو از خودتون جدا بخوابونید در آینده رو بچتون تاثیرات خیلی بدی گذاشته میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا نمیدونید چی میشه؟اگه چیزی نمیشد ک نمیگفتن تا دوسالگی جداش کنید...بچه نفس پدر و مادر رابطه ی پد ...

بچه چه جداش کنی چه نکنی 6 سالش بشه میفهمه دیگه نمیذاره کاری کنی پس الان تا وقت هست باید استفاده کرد بزرگ بشه نخود هم نیست دنبال نخود سیاه بفرستیش

چوکم چو ا ریتم
بچه چه جداش کنی چه نکنی 6 سالش بشه میفهمه دیگه نمیذاره کاری کنی پس الان تا وقت هست باید استفاده کرد ...

واقعا متاسفم براتون...شما بچتونو اینجوری تربیت کنید خدا نگهداره بچه های ما باشه ک با دقت بزرگ میکنیم ک خدای نکرده تو دست بچه شما و طرز فکر شما نیفته روز خوش آقا

حداقل بذارید بخوابه بعد آروم 

شما چرا اینجوری حرف میزنی من اصلا درمورد چیز دیگه ای تاپیک زدم واقعا که اگه خیلی دلتون چیزای اونجوری میخواد اینجا پیدا نمی کنی یکم شخصیت داشته باش

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
ببین وقتی میاد پیشت باید بدون اینکه چیزی بگی ببریش تو اتاقش ، هر بار که اومد بدون اینکه عصبی بشی بای ...

حتما عزیزم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

من دخترم رو ۳ سالگی جدا کردم بردمش مغازه اون چراغ خوابی رو که دوسش داشت خریدم براش یه آکواریوم بود که چندتا ماهی توش هی دور میخوردن خیلی دوسش داشت و به عشق اون زود عادت کرد به تنها خوابیدن  پسرم هم دوساله گرفتم چون تنها نبود پیش خواهر هشت ساله اش می خوابید

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop
من دخترم رو ۳ سالگی جدا کردم بردمش مغازه اون چراغ خوابی رو که دوسش داشت خریدم براش یه آکواریوم بود ک ...

عزیزم ایده ی خوبیه ممنونم ،اگه عکس پروفت خودتی خیلی خوشگلی خانوم

عزیزم ایده ی خوبیه ممنونم ،اگه عکس پروفت خودتی خیلی خوشگلی خانوم

قربانت چشمات قشنگن قشنگ میبینی

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop