2777
2789
عنوان

جدا خوابوندن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 61 پست
به نظر من خواب های ترسناک میبینه که حرف های شما روش تاثیر نداره

آره بیدارمیشه خودش میگه خواب دیدم ترسیدم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه بده تا اومد با خودش برگرد تو اتاقش تا عادت کنه اگه نشد از  مشاور کمک بگیر چون الانم خیلی ...

حتما عزیزم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
ابن کارو کردم بعدش بیدار میشه میاد پیشم میخوابه

ببین وقتی میاد پیشت باید بدون اینکه چیزی بگی ببریش تو اتاقش ، هر بار که اومد بدون اینکه عصبی بشی باید اینکارو انجام بدی. ممکنه ده بار توی یک شب اینکارو انجام بده و هر بار باید ببریش تو اتاقش

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
آره بیدارمیشه خودش میگه خواب دیدم ترسیدم

من خودمم بچه بودم همش خواب ترسناک میدیدم بلند میشدم ولی به خواهرم میچسبیدم ولی اون که خواهر نداره ب شما میچسبه حق میدم بهش  

خدایا شکرت  
پس چکار کنیم شب پنجشنبه نه اون تنها میخوابه نه ما تنها نمیخوابیم

هیچی از خیر شب پنجشنبه بگذرید بچه مهمتره تا جدا و مستقل شه بعد...پس بخاطر همینم ک شده باید تلاش کنید شده از مشاور کمک بگیرید

تنها راهش همینه. یه مدت دو تایی با هم تو اتاقش بخوابین،  بعد یه مدت یکیتون بره یکی فقط باهاش ...

چشم عزیزم حتما امتحان میکنم

چطور بگذرن ملت یک هفته چشم انتظارن

عزیزم بچه مهمتره یا انتظار و لذت شما؟اگه اینجوریه چرا بچه دار شدید؟اینو من نمیگم از هر روانشناسی ک میخواید بپرسید...فکر کردید پدر و مادر شدن ب همین آسونیه؟نمیدونید ک چه ضربه هایی ب بچتون وارد میکنید با همین لذت و انتظار ک از بچه مهمتره...پس تلاشتونو کنید ک زودتر جدا بخوابه همین جا هزاران نفر پست گذاشتن ک وسطش بچه بیدار شد فهمید دید اون موقع واقعا ارزش داره این کار؟