علیرضا_صدیق_منش1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 623 عنوان تجربه ای از مشاوره تلفنی داری؟ 63 بازدید | 8 پست شاید سوال های زیر سوال تو هم باشه:مشاوره تلفنی چیست؟مشاوره تلفنی به درد چه کسی می خوره؟مزایای مشاوره تلفنیمعایب مشاوره تلفنیدرباره مشاوره تلفنی ، معایت و مزایای مشاوره تلفنی و یا مشاوره آنلاین در لینک زیر توضیحات مفصلی آوردم که می تونه بهت خیلی کمک کنه نکات کلیدی در مشاوره تلفنی و مشاوره آنلایناگر از مشاوره تلفنی یا آنلاین تجربه ای داری یا سوالی داری برام بنویس 1398/09/26 | 14:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raiii عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2891 خیلی خوبه. من ی بار زنگیدم خیلی کمکم کرد مرده. دستش درد نکنه خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍
مینوجون عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 15344 وقتی میشه حضوری از یک دکتر متخصص کمک گرفت چرا بایدتلفنی با یک لیسانس یا ارشد صحبت کرد پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
علیرضا_صدیق_منش1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 623 وقتی میشه حضوری از یک دکتر متخصص کمک گرفت چرا بایدتلفنی با یک لیسانس یا ارشد صحبت کرد اخه بعضی ها از افراد غیر متخصص مشاوره می گیرن از این کار حداقل بهتره توی متنی که نوشتم هم بهش اشاره کردم
علیرضا_صدیق_منش1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 623 خیلی خوبه. من ی بار زنگیدم خیلی کمکم کرد مرده. دستش درد نکنه چه عالی آفررین
مینوجون عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 15344 اخه بعضی ها از افراد غیر متخصص مشاوره می گیرن از این کار حداقل بهتره توی متنی که نوشتم هم بهش ... ای کاش لااقل مشاورین تلفنی متخصص و باتجربه باشن ولی نیستند یک راهکارایی توصیه میکنند که از عمه درمانی بدتره هر شب هم تلویزیون دارد تبلیغ میکند پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
علیرضا_صدیق_منش1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 623 ای کاش لااقل مشاورین تلفنی متخصص و باتجربه باشن ولی نیستند یک راهکارایی توصیه میکنند که از عمه درمان ... صد در صد باهاتون موافقم چقدر درست و خوب گفتید اتفاقا این رو هم در متن نوشته که لینکش رو گذاشتم جزو خطرات آوردم
silk عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 16419 من یکبار بقدری از یک مشاوره رایگان تلفنی کمک گرفتم که افسوس پولهای کلانی رو میخورم که به مشاورهای مثلا معروف دادم و فقط چرند شنیدم
علیرضا_صدیق_منش1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 623 من یکبار بقدری از یک مشاوره رایگان تلفنی کمک گرفتم که افسوس پولهای کلانی رو میخورم که به مشاورهای مث ... چه جالب ولی عوضش یه مشاور خوب پیدا کردید از این به بعد مهمه دیگه افسوس نحورید چون همین باعث تجربه شد که بتونید تشخیص درست بدید