mhf مدیر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 عنوان کیست مویی | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 50 پست سلام خانوماشوهرم دو روزه عمل کرده که چون آبسه کرده بود باز گذاشته زخمشو. کسی تجربه ای داره که چطوری مراقبت کنیم تا زودتر گوشت بیاره و زخمش خوب بشه؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1398/09/26 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار1391bahar عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 980 ممنونم. آره ترسیدم ببینم. شاید فردا ببینم که میریم دکتر. ان شاءالله عزیزم. ان شاءالله زود خوب بشه و ... ان شاءالله به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ میکند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 ان شاءالله قربونتون. میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 ببخشید شما خواهرتون بعدش موهای اون قسمتو لیزر کردن یا نه؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بهار1391bahar عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 980 ببخشید شما خواهرتون بعدش موهای اون قسمتو لیزر کردن یا نه؟ نه عزیزمخوده خط برش جراحی که دیگه مو در نیاوردشنه فکر نکنم کاری کرده باشه به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ میکند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 نه عزیزم خوده خط برش جراحی که دیگه مو در نیاوردش نه فکر نکنم کاری کرده باشه آهان. بارم ممنون. خیلی کمکم کردین. خدا خیرتون بده میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بهار1391bahar عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 980 آهان. بارم ممنون. خیلی کمکم کردین. خدا خیرتون بده چه حرفیه عزیزمخیلی ممنونسلامت باشین به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ میکند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر