2777
2789
عنوان

کیست مویی

218 بازدید | 50 پست

سلام خانوما

شوهرم دو روزه عمل کرده که چون آبسه کرده بود باز گذاشته زخمشو. کسی تجربه ای داره که چطوری مراقبت کنیم تا زودتر گوشت بیاره و زخمش خوب بشه؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

وای دلم ریش شد یاد خواهرم افتادم با اون چال عمیق پشتش😥😥😥😥اوف 

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
وای دلم ریش شد یاد خواهرم افتادم با اون چال عمیق پشتش😥😥😥😥اوف 

من هنوز نتونستم زخمشو ببینم. دلم نیومد‌. چیکار کردن خواهرتون تا خوب بشه؟ چند وقته عمل کردن؟ خوب شدن دیگه؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز شستشو بدین،حتما یه آدم کاربلد باشه

اگه میتونین برین درمانگاه اگه نه که پرستار بیارین خونه

اگه یه کم سهل انگاری کنید عفونت میکنه اسیر میشین

شستشو واقعا دردناک میشه،خواهرم گریه میکرد منم همراش گریه میکردم،بمیرم چه دردی تحمل میکرد😧😥

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
تو جستجو بزن کیست مویی کلی تاپیک میاد با کلی تجربه

دیدمشون اما بیشترش جراحی بسته بودن

هر روز شستشو بدین،حتما یه آدم کاربلد باشه اگه میتونین برین درمانگاه اگه نه که پرستار بیارین خونه ا ...

دیروز که رفت پرستار عوض کرد. امروزم قراره بره. چند روز طول کشید تا ترشحش کم بشه؟

برای دوستم داخلش باند گذاشته بودن که بعداز سه روز رفت حمام با اب داغ کم کم کشیدن بیرون .

اینم باند داره اما هر روز باید عوض کرد

من هنوز نتونستم زخمشو ببینم. دلم نیومد‌. چیکار کردن خواهرتون تا خوب بشه؟ چند وقته عمل کردن؟ خوب شدن ...

تا ده روز هر روزه شستشو دادیم،زخمش نباید اصلا خونابهذیا چرکابه داشته باشه،تمام مدت من کنارخواهرم بودم،مادرش دل نداشت ببینه،تو درمانگاه شستشو میدادن براش

همون بهتر نبینب،منکه حس کردم دارم سکته میکنم وقتی رخم رو دیدم

هر روز شستشو بدین،حتما یه آدم کاربلد باشه اگه میتونین برین درمانگاه اگه نه که پرستار بیارین خونه ا ...

آیا گاز استریل که داخلش بود خونی میشد روزای اول و پس میداد؟

دیروز که رفت پرستار عوض کرد. امروزم قراره بره. چند روز طول کشید تا ترشحش کم بشه؟

اگه خوب شستشو بدن زود ترشحش ازبین میره وخشکدمیشع

آیا گاز استریل که داخلش بود خونی میشد روزای اول و پس میداد؟

اره عزیرم پس میداد

بعد چند روز خوب شد

الان دوباره یادم افتاد حالم بد شد😢

تا ده روز هر روزه شستشو دادیم،زخمش نباید اصلا خونابهذیا چرکابه داشته باشه،تمام مدت من کنارخواهرم بود ...

الآن پانسمانش خونیه. اونم همینطور بود؟