2777
2789
عنوان

میاید کمکم؟

79 بازدید | 10 پست

بچه ها من وقتی عصبی میشم تنگی نفس و تپش قلب میگیرم بعضی وقتا دستامم شروع میکنه به لرزیدن 

مخصوصا وقتی با شوهرم بحثم میشه 

چیکار کنم که دیگه این حالتا بهم دست نده

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سعی کن ارامشت و حفظ کنی و به حرفاش اهمیت ندی تو دلت بخودت دلداری بده بگو دوتا حرفه دیگ واس چی باید انقدر استرس بگیرم

تلقین بهترین درمانه فقط خودت میتونی بخودت کمک کنی البته دکتر هم بی تاثیر نیس ولی اخرش خودت مهمی

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
سعی کن ارامشت و حفظ کنی و به حرفاش اهمیت ندی تو دلت بخودت دلداری بده بگو دوتا حرفه دیگ واس چی باید ا ...

البته اینم بگما بحث که تموم شد اروم شدی بشین حرفاتو بزن

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
البته اینم بگما بحث که تموم شد اروم شدی بشین حرفاتو بزن

ممنون عزیزم

مشاوره هم رفتم تا یه حدودی بهتر شدم مشاوره با همسرم صحبت کرده گفته موقعی که این حالتا به خانومت دست میده همونجا بحثو قطع کن اما متاسفانه همسرم فک میکنه اگه حرفشو نزنه بازی رو باخته هی ادامه میده 

منم این حالتا بهم دست میده و تنها راهی که بهم کمک میکنه بهتر شم اینه که دادو بیداد کنم هرچی تو دهنم میاد بهش بگه حتی یه بار یقشو گرفتم دگمه پیرهنش پرید

خیلی بدم میاد از خودم وقتی این حالت بهم دست میده بعدش که اروم میشم خیلی پشیمون میشم

اصن داغونم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
ممنون عزیزم مشاوره هم رفتم تا یه حدودی بهتر شدم مشاوره با همسرم صحبت کرده گفته موقعی که این حالتا ب ...

توی چای گل محمدی بریز قران بخون برو حمام زیر دوش گریه کن باخدا حرف بزن موقع دعوا سکوت کن یا برو یه اتاق دیگه یا وقتی میبینی حالت میخاد بد شه داد نزن با بغض بگو حالم داره بد میشه خواهش میکنم تمومش کن 

متاسفانه ما موقع دعوا حرفامون و میزنیم موقع خوشی باهاش حرف بزن

نمیخوام قرص اعصاب بخورم اخه

چه دقیقا عین منی

ببین عزیزم باید اکسیژن بشتر دریافت کنی با پیاده روی قدم زدن در هوای ازاد

شده پنجره باز کن فقط توجه کن به زور دم و بازدم نکن چون بدتر باعث تنگ نفس میشه

به صورت طبیعی هوا بخور! خوردن هوا! 2. اب سرد 3 .شستن صورت با اب سرد

ولی هوا خوری خیلی خوبه با نشاط و فکر باز 

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹
چه دقیقا عین منی ببین عزیزم باید اکسیژن بشتر دریافت کنی با پیاده روی قدم زدن در هوای ازاد شده پنجر ...

عزیزم بخار اب داغ زیاد نخور منظورم حمام هست چای داغ

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹
چه دقیقا عین منی ببین عزیزم باید اکسیژن بشتر دریافت کنی با پیاده روی قدم زدن در هوای ازاد شده پنجر ...

ممنون عزیزم حتما اینارو امتحان میکنم امیدوارم اثر داشته باشه

توی چای گل محمدی بریز قران بخون برو حمام زیر دوش گریه کن باخدا حرف بزن موقع دعوا سکوت کن یا برو یه ا ...

اره بخدا بهش میگم تمومش کن اما ول نمیکنه همش فکر میکنه من دارم فیلم بازی میکنم 

میگه تو لوسی این اداهارو درمیاری که حرف خودتو به کرسی بنشونی