2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد :)

307 بازدید | 32 پست

بچه ها من 7ماهه ازدواج کردم شدید دلم نی نی میخواد

اما شوهرم میگه تا سه چهار سال دیگه اصلا تا وضعمون خووبه خووب نشه نمیخوام

خدا کنه ناخواسته بار دار شم :)

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

چند سالته؟

شوهرت راست میگه باید جوری باشه ک مطمئن باشه میتونه آینده ی خوبی برا بچت فراهم کنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لذت ببر از اول زندگیت 

شوهرت درست میگه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

زوده عزيزم شوهرت راست ميگه در ضمن هزينه باردارى خيلي زياده واسه اول زندگى فعلا پى گشتن و به خودت رسيدن باش كه پشيمون ميشى

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

حق با شوهرته ...بچه مسئولیت داره ... اینده شو فدای خود خواهی خودتون نکنین ... هر وقت تونستین امکانات رفاهی تهیه کنین و امادگی  و اگاهی تربیت بچه رو داشتین اقدام کنین

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...