2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

69 بازدید | 13 پست

سلام مامانا دخترم 22روزشه شیر خودمو میخوره از هر سه بار دوبارشو بالا میاره یه صداهایی هم از گلوش میاد دلپیچه هم داره زور میزنه شیر میاد تو گلوش صرفه میکنه دیشب دو سه بار صرفه کرد نمیدونم از رفلاکسه یا سرما خورده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نی نی منم میاورد بالا از وقتی باد گلوش خوب میگیرم و ۱۰ دقیقه عمودی میگیرمش الهی شکر بهتر شده

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

عزیزم قدم اول اینه که ببریش پیش یه فوق تخصص گوارش اطفال(تو زمینه رفلاکس خیلی بهتر از متخصص اطفال هستن)

احتمالا سنوگرافی مینویسه تا شدت رفلاکس رو متوجه بشه و بر اساس اون دارو میده

داروش رو حتما استفاده کنین و به حرف خاله خان باجی ها که دارو به بچه نده و بچه ی با آب سیب و اب انار خوب شد اصلا اهمیت ندین. اونی که بچش اینطوری بوده رفلاکسش خیلی خفیف بوده. رفلاکس باید توی نوزادی درمان بشه وگرنه اثرش تا اخر عمر با اون بچه میمونه.

از دکتر سوال کنین اگر اجازه داد شربت موتیلیوم استفاده کنین، به طرز معجزه اسایی بعد از اولین استفاده تاثیر خودشو میگذاره و بچه دیگه شیر بالا نمیاره..سخت گیر میاد این شربت ولی ارزششو داره

این رو هم بدونین که هر دارویی استفاده کنین تا دو سه روز اول بچه بیشتر از قبل میخوابت و طبیعیه

اگ  نی نی گلتون شیر خودتون رو میخوره رژیم خاص و البته سختی رو هم باید رعایت کنین

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
من سر شیرم میخوابه میزارمش رو شونم میخوابه 

نی نی منم ۲۵ روزشه تا میخورد میخوابید خیلی سخت بود عادت کنه اروغ بزنه!!من تکیه میدم به شکمم 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
عزیزم قدم اول اینه که ببریش پیش یه فوق تخصص گوارش اطفال(تو زمینه رفلاکس خیلی بهتر از متخصص اطفال هست ...

پیش ما متخصص اطفال هست ببرم پیش اون اگه نتیجه نداد میبرم یه جا دیگه.ممنونم عزیزم از راهنماییت

پیش ما متخصص اطفال هست ببرم پیش اون اگه نتیجه نداد میبرم یه جا دیگه.ممنونم عزیزم از راهنماییت

حواهش میکنم عزیزم😘😘😘

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛