ساحلي مدیر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 عنوان بيبيچك | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 20 پست سلام پيرو تايپك قبليم بايد بگم ك اون هاله سفيد الكي بود بيبيچك زدم دوباره كاملا منفي بود بلافاصله بعدش پري شدم خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏 1398/09/26 | 08:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maeim عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 20848 منم دیروز از دادم منفی بو البته مثب منفی بود گفتم شاید این آزمایش درست نگفته باشه زیر شکمم هم ... منم تو ذهنم همش فکره تیر میکشه تا تو پا و شکمم هیچ
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 منم ۶ روزه از موعد میگذره نشدم بی بی اول مثبت دوتای بعدی منفی .امروز دیگه رفتم آز دادم ظهر باید برم ... دقيقا ان شاالله ك مثبته خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏
انارشیرین۹۸ عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 243 دقيقا ان شاالله ك مثبته ان شاءالله هر کسی که دلش بچه میخواد از چشم انتظاری در بیاد
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 ان شاءالله هر کسی که دلش بچه میخواد از چشم انتظاری در بیاد الهي آمينلطفا همتون برا همه دعا كنيد برا منم😞 خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏
انارشیرین۹۸ عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 243 الهي آمين لطفا همتون برا همه دعا كنيد برا منم😞 ان شاءالله بحق خانم فاطمه زهرا خدا حاجت دلتو بده
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 ان شاءالله بحق خانم فاطمه زهرا خدا حاجت دلتو بده ممنونم عزيزمان شالله ب زودي شما هم تايپك بارداري بزني خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏