2777
2789
دقیقا عین خودمی   حالا مشکل بزرگترم اینکه خانوادم پیشم نیستن  هیشکیو ندارم...😢 فقط شوهرمو ...

نکنه تو خود منی؟منم غریبم اینجا خانوادم یه شهر دیگن فقط شوهرمو دارم اینجا😭😭

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
نکنه تو خود منی؟منم غریبم اینجا خانوادم یه شهر دیگن فقط شوهرمو دارم اینجا😭😭

عجججببب  مگه میشه؟؟؟ترسیدم یلحظه   نکنه همزادمی؟؟   

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجججببب  مگه میشه؟؟؟ترسیدم یلحظه   نکنه همزادمی؟؟  

😊😊چی بگم والا تنها فرقمون اینه تو مامانی و من نیستم

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
😊😊چی بگم والا تنها فرقمون اینه تو مامانی و من نیستم

اگه دلت میخواد  ایشالله قسمتت بشه  حس خوبیع

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
اگه دلت میخواد  ایشالله قسمتت بشه  حس خوبیع

دلم میخواد ولی به نظرم الآن زوده شرایطشو نداریم هنوز خودمو شوهرم حس قبول مسئولیتشو تو خودمون ندیدیم

بچه دار شدن خیلی سخته خیلی مسئولیت داره

خدا کمکتون کنه انشالله پدر مادر خوبی باشین و یه نی نی صحیح و سالم و صالح قسمتتون شه.

یه سوال دارم حالا ک انقد بیدار اینجاس مخمو ساییده  کرم چطور بچه دار میشه😐

تا اونجایی که میدونم تخم میذاره ولی قبل تخم رو نمیدونم

فقط میدونم کرم خاکی هم مونثه هم مذکر خودش بچه تولید میکنه

اگه انسان بدونه خداوند مهربون چقدر دوسش داره،هر دم از شوق جان میده

گفتم دلت باز شه  

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂