2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پکیجو دردسراااش.گاز اشپزخونه روشن کن یکم گرم میشه 

بنده فعلا چلاغ تشریف دارم، 25روزه پای راستمو عمل کردم، تا ماهه دیکه ام همینطور باید بشینم، البته با عصا گفته ی مقدار راه برم، خلاصه باید یخ بزنم😥 شوهر خوابه، 

آررررره دیدی وقتی خونن چقد زمان زود میگذره لامصب ولی وقتی شیفتن مگه صبح میشه؟

وااای مگهههه صبح میشههههه؟؟؟؟ من دیگه امشب نشستم گریه کردم

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
وااای مگهههه صبح میشههههه؟؟؟؟ من دیگه امشب نشستم گریه کردم

آره میدونم چی میگی من وقتایی که شوهرم میره سرکار با بغض جدا میشم ازش انقد ماچش میکنم اندازه شب تا صبحی که پیشم نیس باز آروم نمیشم چندبارم تصویری میزنگم بهش...ولی کلا جاش خالی میشه تو خونه بهم خیلی سخت میگذره هی میگم توروخدا فردا زود بیا خونه.

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
آره میدونم چی میگی من وقتایی که شوهرم میره سرکار با بغض جدا میشم ازش انقد ماچش میکنم اندازه شب تا صب ...

دقیقا عین خودمی   حالا مشکل بزرگترم اینکه خانوادم پیشم نیستن  هیشکیو ندارم...😢 فقط شوهرمو دارم

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....