2777
2789
عنوان

خيلي نگرانم

207 بازدید | 30 پست

بچم هشت ماه و خورده اي هست اما كاراي تقليدي انجام نميده مثل باي باي بدون كمك نميتونه بشينه سينه خير نميره چهار دست و پا نميره خيلي نگرانم بيشتر از اينكه كاراي تقليدي انجام نميده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهرمن ده ماهگی ام چهاردست وپانمیرفت الانم خیلی تنبله. 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

انشالله چیزی نیست یه دکتر ببر

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
واي نگو توروخدا 😢

ان شا الله چیزی نیست ولی تا یکسال و نیم هر ماه باید ببرید متخصص واسه چکاپ اگه این کارو نکردید از این به بعد حتما انجام بدید

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
يعني چي توروخدا ي توضيحي بده دارم ميميرم از ترس

شایدتنبل هیچی نیست نترس یه بچه زودمیشینه راه میره حرف میزنه یکی دیرتر بچه ها مثل هم نیستم هریک انسانی منحصر به فردن

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
شایدتنبل هیچی نیست نترس یه بچه زودمیشینه راه میره خرف میزنه یکی دیرتر بچه ها مثل هم نیستم هریک انسان ...

فقط از شيش ماهگي دمر شد و دندون در اورد و خيلي صدا ها از خودش در مياره  توروخدا راس ميگي يعني عاديه جرّأت ندارم ببرمش دكتر 

يعني چي توروخدا ي توضيحي بده دارم ميميرم از ترس

بابا من خودم دوسالگی راه افتادم. ولی الان مثل فرفره ام. اون یکی خاهرام بچگی فرز بوده الان تنبله باز.

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

نگران نباش من این مشکل رو از نزدیک دیدم.اما بچه ذهنش بازه و سرفرصت همع چیطو یادمیگیره.یادگرفتن بچه ها تقلیدی نیست اکتسابی هستش شما میتونی باهاش تمرین کنی یهزخورده حوصله میخاد اما اصلا جای نگرانس نیست نوزاد هست که تا یکسالگی هنوز نمیتونه ۴دست و پابره.بنظرم شما یکی۲ماه باهاش تمرین کن و همه ی پیشرفتهاشو یادداشت کن تمام کارهاشو یادداشت کن یعد از ۲ماه ببین چه فرقهایی کرده اگر هیچ تغیری نداشت اونموقع باید نگران باشی.یادداشت کردن توانایی هاش و کارهایی که الان میتونه انجام بده و کارهایی که ۲ماه دیگه انجام میده رو باهم مقایسه کن مطمعن باش خودت شگفت زده میشی اصلا نگران نباش درست مبگیشه منم برات دعا میکنم که خدا دلت رو آروم کنه.توی این ۲ماه هم اصلا نذار استرس و نگرانی توی هدفت تاثیر بذاره بدون نگرانی پیش برو ایشالا درست میشه

فقط از شيش ماهگي دمر شد و دندون در اورد و خيلي صدا ها از خودش در مياره  توروخدا راس ميگي يعني ع ...

عزیزم موقع تولد براش مشکل پیش آمده اگه نیامده تنبل هست