2777
2789
اره واقعا ارزش داشت.‌خیلی دردناک تموم شد خیلی من همیشه میگفتم این فیلم رو نمی بینم ولی وسوسه شدم یه ...

من بازی خانوم صدر عرفایی رو هم خیلی پسندیدم بیشتر از شاکر دوست خیلی طبیعی بازی کرده بود

من شیعم،حیدر آقامه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خیلی عصبی شدم از دیدنش یعنی یک آدم چقدر بلانسبت همتون میتونسته احمق باشه هم خودش هم برادرش دختره که خیلی خنگ و پخمه بوده که اصلا شک نکرده اخه چطور امکان داره خیلی ناراحت شدم از این که واقعیت داشته اخه چرا باید اینجور باشه چرا 

من که خیلی عصبی شدم از دیدنش یعنی یک آدم چقدر بلانسبت همتون میتونسته احمق باشه هم خودش هم برادرش دخت ...

اره اخه میگن فائزه خیلی کوچیک بوده ۱۵سالش بوده موقع ازدواج

من که خیلی عصبی شدم از دیدنش یعنی یک آدم چقدر بلانسبت همتون میتونسته احمق باشه هم خودش هم برادرش دخت ...

مغزشو شستشو داده بود داداشه مگه پسر دوازده ساله رو ندیدی با خواست خودش انتحاری شد اوووووووف آدم مغزش سوت میکشه

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎

داستان فیلم تا حدی با واقعیتش فرق میکرد. مثلا مادر فائزه تو مصاحبه ش با رشید پور تو تلویزیون گفت که خود فائزه راضی به این ازدواج نبود و کلی هم گریه و زاری کرد که ازدواج نکنه باهاش و منم مخالف بودم ولی ناپدری فائزه مجبورش کرد به این ازدواج. حساب کنین یه دختر 14 ساله به زور ناپدری ازدواج کنه،اون قدر عاشقانه نیست. بعدش مادر فائزه گفت وقتی که فائزه دوقلو دختر حامله بود همون شوهرش کتکش زده که چرا بچه ها دخترن. بعدشم گفت که همون مادرشوهره کلی بچه ها رو کتک میزده بخصوص همون بچه اولی که پسر بود ،بعد رشید پور ازش پرسید پس چرا تو فیلم اونقدر  مادرشوهره مهربون نشون داده شده بود؟مادر فائزه گفت به خاطر مصلحت.خلاصه اینکه واقعی هم نگاه کنیم ناپدریه فقط میخواسته فائزه بدبخت رو هر طور شده شوهر بده بره و دیگه هم برنگرده. راستی عبدالحمید هم ازدواج دومش با فائزه بود قبلا با دختر داییش ازدواج کرده بود و از اون هم یه پسر داشت.

اره اخه میگن فائزه خیلی کوچیک بوده ۱۵سالش بوده موقع ازدواج

به اجبار ناپدریشم ازدواج کرده بوده خودش نمیخواسته ولی تو فیلم عاشق و معشوق نشونشون دادن

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
داستان فیلم تا حدی با واقعیتش فرق میکرد. مثلا مادر فائزه تو مصاحبه ش با رشید پور تو تلویزیون گفت که ...

آره منم اینارو خوندم یه جایی و خیلی چیزای دیگه که تو فیلم فرق داشت

ولی بنظرم مهم عذاب کشیدنه فائزه بود و برادرش و بیشتر از همه مادر فائزه که چقدر عذاب کشیده و میکشع