2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون چیه

ببین عزیزم اگه به ماده حساسیت دارن نیاز به این همه هزینه نیست بهتره از ف دی که میخواد پا رو بسازه درخواست کنید تا روش تعلیق رو تغییر بدن اما اگه بر اثر نیروی وارده وقت راه رفتن هست به نظرم پروتز هوشمند کمک میکنه تا زخم نشه و بهتر بتونن راه برن 

قیمت ندارم گلم اما زخم باید بررسی بشه ایا به ماده خاصی حساسیت دارن یا نیروهای وارد به پاشون در حین ر ...

نمیدونم بدای ایکار به چه پزشکی باید مراجعه کنه همه خیلی سرسری باهاش برخورد میکنن

فرق انچنانی ندارن جز این که نیروی تامینی برای حرکت در الکتریکی از خود عضلات گرفته میشه ینی ی نوع کات ...

ببخشید من نگرانم ولی نمیخوام از پدر و مادرش بپرسم؛ میترسم ناراحت بشن

شنیدم پدر و مادرش رفتن برای پیوند تحقیق کردند دکتر گفته چون بعد از پیوند شیمی درمانی لازمه باید صبر کنند بزرگ بشه!!

چطور ممکنه پیوند بزنن؟؟ دست از کجا میارن؟؟ چنین چیزی ممکنه؟؟ یعنی مثل دست عادی میشه؟؟

ببخشید وقتتون رو میگیرم

یک خواننده خاموش!!
ببخشید من نگرانم ولی نمیخوام از پدر و مادرش بپرسم؛ میترسم ناراحت بشن شنیدم پدر و مادرش رفتن برای پی ...

نه خواهش میکنم عزیزم بنده در رابطه با پیوند اطلاعی ندارم اما در مورد سن که پرسیدید باید بگم تغریبا از سنی که بچه توانایی پذیرش پروتز رو داره اما اینم بگم که بچه در حال رشده و اکثر همکا ا گرفتن پروتز رو بیشتر بعد از رشد کامل بهتر میدونن از جهت هزینه هایی که مدام برای تعویض باید انجام بدن خانواده