2777
2789
عنوان

اسکرین شاته پیامای من ب استاد

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 46 پست

دانشگاه آزادی؟

والا ما دانشگاه سراسری درس خوندیم استادامون یجوری بودن از ترسشون لام تا کام نمیتونستیم حرف بزنیم حتی اگه بارها و بارها اون درسو میفتادیم که هیچ.چت چیه بااستاد ما ایمیل میزدیم بعد تاااازه باید میرفتیم دم دفترش اگگگررر حضور داشتن به استاد میگفتیم استاد ایمیلتون رو چک فرمودید؟تعویض تاریخ امتحان ی رویا بود واسمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحان چی دارید ؟

حقوق تجارت

¤سالها قبل فکر میکردم که ♡تنهایی♡ عجب فاجعه ایست اما هر چه بیشتر مردم را شناختم تنهاییِ من دلچسب تر شد ~عاشق تنهایی ام هستم~.به طرز اعتیادآوری به سکوت مطلق عادت کردم حتی در جمع هم از درون تنها هستم حالا میفهمم چاه را چرا باید ب مردمان ترجیح داد¤#کاربر قدیمی
دانشگاه آزادی؟ والا ما دانشگاه سراسری درس خوندیم استادامون یجوری بودن از ترسشون لام تا کام نمیتونست ...

دولتی نیستم ازادم

¤سالها قبل فکر میکردم که ♡تنهایی♡ عجب فاجعه ایست اما هر چه بیشتر مردم را شناختم تنهاییِ من دلچسب تر شد ~عاشق تنهایی ام هستم~.به طرز اعتیادآوری به سکوت مطلق عادت کردم حتی در جمع هم از درون تنها هستم حالا میفهمم چاه را چرا باید ب مردمان ترجیح داد¤#کاربر قدیمی
با استاد معمولا سنگین رنگین تر حرف میزنن خوب ...مال شما یه کم لوس بازیش زیاده

دیگه از این سنگین رنگیتر نطق کردن تو کار ما نی

با استاد معمولا سنگین رنگین تر حرف میزنن خوب ...مال شما یه کم لوس بازیش زیاده

من ۱۵ ساله با استادم در ارتباطم 

الان تقریبا حالت دوستانه شده 

اما من هنوزم رسمی و با احترام مثل روز اول حرف میزنم 

استیکر خنده فرستاده نمیگیره

خدا از دهنت بشنوه

من ۱۵ ساله با استادم در ارتباطم  الان تقریبا حالت دوستانه شده  اما من هنوزم رسمی و با اح ...

شما عکسو دیدی؟