2777
2789
عنوان

زن داداشمم🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 61445 بازدید | 1487 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماها همتون روهم چیزین فقط من عین یه بچه پاک و معصومم😀 

جووون جیگر بخورمت😁😮

@sara1990 عشق نفس زندگی طلا خانوم 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
😂😂😂😂😂😂 راحته که نترس یادت نمیره

همیشه جا میزارنت 😒😒😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
😏😏😏😏

@نیکی_1995 عشقمه خانوممه زندگیمه دنیامه😘😍🙁🙁🙁😁🤣

@deiana عزیز قلبمه ازش دوتا بچه داریم😎🤣😂😃🤣🤣🤣

در تلاشیم سارا رو تور کنیم🤐🤐🤐واسه امیرا سوتفاهم نباشه😐🤣🤣🤣🤣

عه شوکولم آذرماهیه خدایا کمتر و با کیفیتتر خلق میکردی 😂😂 

@شکلات_عسلی‍ ‍  تولدت مبارک ❤🎂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮 آخه این نچسب چندش تبریک گفتن داره؟؟ باید تسلیت بگید که این دنیا اومده 

دیگه منم به اجبار تبریک میگم بهت شوکول بدمزه تولدت مبارک 

و چشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارند
😏😏😏😏

سارا قهرید