ماری۶۸۶۳ مدیر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 عنوان پریود شدم 😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 21 پست پریود شدم این ماهم از فندق خبری نیس😭😭😭😭دلم گرفته ای خداااااااا.غمگینم☹☹☹☹ خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪 1398/09/26 | 00:06 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چهارخونه عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 17026 یعنی اصلا به بچه فکر نکنمو بیخیال باشم؟ چه جوری رحممو گرم نگه دارم؟ سیاه دانه و عسل خوبه؟ بله اصلا به باردار شدنت فکر نکناصلا بیخیال باش مثلا بگو بعد عیدم شد اشکال ندارهاز ته دل بیخیال شوبله خوبه سیاهدونه و عسل شبی یه قاشق بخورید،ترشی نخور،بخصوص موقع پریودی خیلی رعایت کن،سعی کن حموم نری میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
ثمین۷۲ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 1031 امروز یه تاپیک خوندم یه خانومه میخاست سقط کنه گفتم خدایااااا به اونیکه بچه میخاد نمیدی به اونیکه نمی ... موندم بخدا، یکی از همسایه هامون زن و شوهر دعوا دارن و مرده ول کرده رفته با یکی دیگه زنه هم بچه ها رو نمی خواست این دوتا بچه مثل گوشت قربونی این وسطاونوقت ما به خاطر داشتنه فقط یکیشون تو عذابیم
1405 عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 1083 یعنی اصلا به بچه فکر نکنمو بیخیال باشم؟ چه جوری رحممو گرم نگه دارم؟ سیاه دانه و عسل خوبه؟ امکان نداره بتونیم فراموشش کنیم... شایدبه ظاهر بگیم بیخیال میشیم اما واقعا هرلحظه ناخوداگاه بهش فکرمیکنیم
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 موندم بخدا، یکی از همسایه هامون زن و شوهر دعوا دارن و مرده ول کرده رفته با یکی دیگه زنه هم بچه ... واقعا.😔... خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 بله اصلا به باردار شدنت فکر نکن اصلا بیخیال باش مثلا بگو بعد عیدم شد اشکال نداره از ته دل بیخیال ش ... چشم😊 خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪
ثمین۷۲ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 1031 خاله ی خودم دوبار تا حالا باردار شده و چون یکی داره هر دوبار با قرص سقط کرد، هرباری که این کارو کرد آتیش زد به دلم ، فقط می گفتم خدایا آخه چراااااااا؟؟؟؟؟
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 خاله ی خودم دوبار تا حالا باردار شده و چون یکی داره هر دوبار با قرص سقط کرد، هرباری که این کار ... وااااااای😔😟😟 خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪