2777
2789
عنوان

استرس دارم

132 بازدید | 13 پست

فردا قراره برادرشوهرم و نامزدش بیان خونمون.برای اولین بار.چیکار کنم؟استرس دارم.

پذیرایی باید چطوری باشه؟غروب میان یک ساعت میشینن و میرن.شوهرمم نیس 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معمولا واسه مهمونی عصرونه کیک درست میکنم با قهوه یا چای

میوه هم که هست

اگه فرصت کنم اسنک یا پیراشکی هم درست میکنم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
پذیرایی مهم نیست جانم بذار رفتارت عالی وصمیمی باشع 

مثلا چیکار کنم؟با جاری بزرگم خوب نیستیم.یعنی اون خوشش نمیاد خوب باشیم ولی دوست دارم با این خوب باشم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
من معمولا واسه مهمونی عصرونه کیک درست میکنم با قهوه یا چای میوه هم که هست اگه فرصت کنم اسنک یا پیر ...

با بچه وقت نمی کنم کیک درست کنم.بیسکویت میگیرم جاش

به نظرم اگر یک ساعت هست کلا 

عصرونه درست نکن 

ولی میوه‌ خشک ، یکم آجیل ، ‌پاستیل یا باقلوا رو به پذیراییت اضافه کن 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
مثلا چیکار کنم؟با جاری بزرگم خوب نیستیم.یعنی اون خوشش نمیاد خوب باشیم ولی دوست دارم با این خوب باشم

ازدر که اومدتو بغلش کن انگارخواهرخودته سلاااام عزیززززم خوش اومدی فدات بشم قدمت روچشمم مثلا اینجوری خوشامدگویی بکن یع چندتا هم بوسه واسه نشستن هم تعارفش کن کناروسیله گرمایشی بگو اینجا بشین ...جون ازبیرون میای سردع خدایی نکرده سرمانخوری من برم یع چایی تازه دم بیارم خستگی ازتنتون دربره😍😘⁦♥️⁩بعد رفتی توآشپزخونه بپرس چایی کم رنگ دوست داری یاپررنگ بعد بشین کنارش درمورد چیزای خوب باهم صحبت کنین بگو بخنده راه بیفته حسابی

به نظرم اگر یک ساعت هست کلا  عصرونه درست نکن  ولی میوه‌ خشک ، یکم آجیل ، ‌پاستیل یا باقل ...

میوه خشک ایده خوبی بود

ازدر که اومدتو بغلش کن انگارخواهرخودته سلاااام عزیززززم خوش اومدی فدات بشم قدمت روچشمم مثلا اینجوری ...

وای چه نکته هایی که هیچوقت به ذهنم نرسیده بود