2777
2789
عنوان

موندم چکارکنم

159 بازدید | 26 پست

تاپیک زده بودم که شوهرم عکس جاری آیندمو دیده وکلی خوشش اومده بود و همش میگفت خوشگله و قدش کوتاه نیس و ال وبل ....

حالا قرار مشاوره گذاشتن بین این همه داداش این پاشد رفت باهاشون بااینکه گفتم نره 

اومد گفت ابروهاش اینجور بوده لباش اونجور بود و.....

محل ندادم بهش حالا باز بهم پیام داده با داداشمم وهمون دختره واقعا کاراش رومخمه اخه ۳ تا داداش بزرگ تر داره که خیلی صمیمی ترن با این برادرشوهرم نمیدونم چرااین خودشو اینجور چسبونده به اونا 

حاملم حس میکنم دیگه دوسم نداره 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکردم فقط خودم تو حاملگی حساس شدم

کاش حساس میشدم اما نشدم واقعا درکش نمیکنم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
چه دقیقه

شوهرم اصلا اینطور نبود یعنی میگفتم فلانی رو دیدی میگفت نهههه کجابود دراین حد سربه هوا بود 

حالا همچین از تک تک اعضای دختره حرف میزد من تعجب کردم براهمین اعصابم خورده

چرا اینهمه تعریف میکنه😐

ولی شاید منظوری نداره 😐

چی بگم🤐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
اصلاهم حساس نیست چه حقی داره از زن برادرش اینجوری درمورد فیزکش تعریف کنه خوب بود استارتر هم در مورد ...

ریلکس ریلکس ریلکس تر 😊😁

اره اسی حق داره 

ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دل ها... 
شوهرم اصلا اینطور نبود یعنی میگفتم فلانی رو دیدی میگفت نهههه کجابود دراین حد سربه هوا بود  حال ...

منم اعصابم خوردشد😁بگوناراحتی ازدقتش رودختره

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

از زن داداشش تعریف کرده از غریبه که نگفته .. اگه خوشایندت نیست به همسرت بگووو خوشم نمیاد از این خانوم برام تعریف کنی .. مردا تا یه حرفی رو مستقیم نگی بهشون متوجه ی اشکال کار نمیشن .. پس اصل حرفتو بگووو عزیزم و مطمین باش همسرت دوستت داره ..