2777
2789
عنوان

ایمپلنت

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 26 پست
عزیزم برای اینپلنت باید اسکن سینوس حتما گرفت و یا opg?

من قبلا فک بالا یه دندون ایمپلنت کردم اسکن سینوس انجام ندادم الان هم opgنگرفتن خودشون از هر دندون عکس گرفتن

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
عزیزم من چون خیلی دندونپزشکی میرم بهت پیشنهاد میکنم کامپوزیت نکنی میگن دهن بو میگیره بعد از کامپوزیت

شما چند سالته،؟دندونپزشکای قدیمی دندونها رو حفظ میکردن و به راحتی نمیکشیدن .الان یه دختر 19 ساله هم بره دکتر سریع دندون رو میکشن و ایمپلنت میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چند سالته،؟دندونپزشکای قدیمی دندونها رو حفظ میکردن و به راحتی نمیکشیدن .الان یه دختر 19 ساله هم ...

من دوقلوهام رو فقط باشیر خودم تغذیه کردم شاید همین باعث خرابی شدید دندونام شد این ۲ تا دندون رو هم من قبلا عصب کشی و پر کرده بودم الان دیگه کامل خراب شده بودن و چاره ای جز ایمپلنت نبود من ۴۰ سالم هست

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
یعنی عکس تکی فقط از همون دندون؟خود دندونپزشک گرفت یا فرستاد رادیولوژی؟

نه تو خود مطب دکتر و دستیارش عکس گرفتن

من دوقلوهام رو فقط باشیر خودم تغذیه کردم شاید همین باعث خرابی شدید دندونام شد این ۲ تا دندون رو هم م ...

منم همسن شمام.خیلی برای دندونم که کشیدم غصه خوردم .اما دیدم دکتر به همه مراجع ها که حدود بیست و سی ساله هستن میگفت برید بکشید و ایمپلنت کنین

دکتر من میگه حتما باید اسکن بگیری منم شدیدا میترسم .میگه برای ایمپلنت هیچ راه دیگه ای نیست!!!

برا فک بالا فکر کنم اسکن سینوس بخاد