پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8389 عنوان ایمپلنت 846 بازدید | 26 پست سلام امروز ۲ تا دندونم رو ایمپلنت کردم ۲ تا دندون آسیاب فک پایین من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود 1398/09/25 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوسیا عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 12520 هزینه اش چقده؟ ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین
پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8389 هزینه اش چقده؟ کره ای ۲ تاش ۷و نیم اما یکی از دندونا فک تحلیل رفته بود پودر استخوان زدن ۱ تومن هم پیوند مغز استخوان شد من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8389 درد داری پس خیلی، پین رو برات گذاشت؟ یکی رو پین گذاشت یکی رو نه من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
لوسیا عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 12520 کره ای ۲ تاش ۷و نیم اما یکی از دندونا فک تحلیل رفته بود پودر استخوان زدن ۱ تومن هم پیوند مغز استخوان ... مبارکه گلم ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین
یوکی7 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 19253 مبارکه. منم چهار سال پیش یه دونه رو ایمپلت کردم دندون رو که برات گذاشته کامل چسبیده به لثه ات؟ چون منم یکی گذاشتم یه طرفش رو وقتی نخ میکشم تا زیر دندونم میره
عشقصورتی عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 منم میخوام کامپوزیت کنم . قیمت ندارین بره هر ی واحد قدره ؟ تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8389 من اینو اینجا مطرح کردم که بگم فقط به فکر خریدطلا و گذاشتن عکس طلا نباشیم خرج سلامتیمون مهمتر از خرید طلاست من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8389 منم میخوام کامپوزیت کنم . قیمت ندارین بره هر ی واحد قدره ؟ عزیزم من چون خیلی دندونپزشکی میرم بهت پیشنهاد میکنم کامپوزیت نکنی میگن دهن بو میگیره بعد از کامپوزیت من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
راحيل١٢٧ عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 6812 دندون رو که برات گذاشته کامل چسبیده به لثه ات؟ چون منم یکی گذاشتم یه طرفش رو وقتی نخ میکشم تا زیر دن ... کامل چسبیده. ولی یه حسی داره. دست که بعش میزنم یه جوریه. میفهمم دندون خودم نیست😁
عشقصورتی عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 عزیزم من چون خیلی دندونپزشکی میرم بهت پیشنهاد میکنم کامپوزیت نکنی میگن دهن بو میگیره بعد از کامپوزیت اِ خب پس چیکارکنم ؟ اخه دندونام نازکن هوا میخوره دردمیگیره اب سردمیخورم غذای داغ... کلافه شدم تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
یوکی7 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 19253 کامل چسبیده. ولی یه حسی داره. دست که بعش میزنم یه جوریه. میفهمم دندون خودم نیست😁 آره من یه هفتس گذاشتم انگار یه چیز اضافس تو دهنم
ماه_تكه25791 عضویت: 1391/01/11 تعداد پست: 9668 کره ای ۲ تاش ۷و نیم اما یکی از دندونا فک تحلیل رفته بود پودر استخوان زدن ۱ تومن هم پیوند مغز استخوان ... عزیزم برای اینپلنت باید اسکن سینوس حتما گرفت و یا opg?